Νίνα Λοτσάρη: Το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα και η σχέση της με τον σύντροφό της

Η Νίνα Λοτσάρη λανσάρει μια συλλογή με ρούχα και μιλάει στην εκπομπή «Happy Day» για τα επιχειρηματικά της βήματα και για τη σχέση της με τον σύντροφό της, ο οποίος και εισέβαλε στο ατελιέ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Νίνα Λοτσάρη: Το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα και η σχέση της με τον σύντροφό της

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια είπε αρχικά: «Γενικά, η ζώνη ασφαλείας είναι κάτι που δε μου αρέσει στη ζωή μου, μόνο όταν είμαι στο αυτοκίνητο τη φοράω. Ό,τι έχω κάνει, το έχω κάνει με ρίσκο. Ήρεμη και ασφαλής θέλω να είμαι μόνο στην προσωπική μου ζωή».

Στη συνέχεια, η Νίνα Λοτσάρη μίλησε με τρυφερότητα για τη στήριξη που της έχουν δείξει ο σύντροφος και η οικογένειά της: «Τα παιδιά μου και ο σύντροφός μου, ο Χρήστος, ήταν οι πρώτοι που έμαθαν ότι ήθελα να ανοίξω το ατελιέ. Με στήριξαν πάρα πολύ.

Ο Χρήστος είναι καθημερινά εδώ στο ατελιέ και δουλεύει, κανονικά. Με βοηθάει πάρα πολύ. Είναι υπέροχο να το νιώθεις αυτό από τον σύντροφό σου. Είναι συνέχεια εδώ και δουλεύει νυχθημερόν θέλω να σου πω».

Και όσο η ίδια αναφερόταν στον σύντροφό της, Χρήστο Λεμονίδη, εκείνος παρενέβη στη συνέντευξη σημειώνοντας: «Σε ακούω εγώ από μέσα να ξέρεις. Κοινώς με χώνει, με χώνει κανονικότατα. Αυτό».

Η Νίνα Λοτσάρη κατέληξε: «Ενεργειακά ο Χρήστος είναι ανώτερος από εμένα. Είναι ένας λαμπερός άνθρωπος. Δεν τον βλέπεις ποτέ με μούτρα, είναι η χαρά της ζωής. Το θαυμάζω αυτό στον Χρήστο. Δεν έχει ποτέ τις μαύρες του.

Είμαστε 3,5 χρόνια μαζί και δεν τον έχω δει ποτέ με τις μαύρες του. Ακόμα και κάποια ξεσπασματάκια που μπορεί να έχει, είναι για πολύ λίγο, μετά είναι με το χαμόγελο. Δεν έχει καμία μιζέρια, δε θα ήμασταν άλλωστε μαζί αν είχε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ