Συγκλονισμένη από τον θάνατο της Νόνικας Γαληνέα είναι οι φίλοι και η οικογένειά της. Οι δίδυμες κόρες της και επίσης ηθοποιοί, Αλεξία και Αριέττα Μουτούση, η μικρότερη, Αμαλία, αλλά και η εγγονή της Νόνικα Τσαπέλα, που έχει το όνομά της.

Η 30χρονη που ακολούθησε και αυτή τον χώρο του θεάτρου αγαπούσε και θαύμαζε πολύ τη γιαγιά της και θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Είσαι το πιο όμορφο δώρο που μου χάρισε ο Θεός. Είσαι η δύναμη μου. Είσαι το φως μέσα στο σκοτάδι. Για πάντα μαζί. Για πάντα ένα. Καλό ταξίδι στο φως», ήταν το σχόλιο που συνόδευε μια φωτογραφία της αείμνηστης ηθοποιού σε νεαρή ηλικία.

Η Νόνικα Τσαπέλα είχε δηλώσει στο παρελθόν για τη Νόνικα Γαληνέα ότι δεν ήθελε να την αποκαλεί «γιαγιά» και ότι οι δυο τους είχαν μια πολύ ξεχωριστή σχέση: «Δεν μπορούσα να την αποκαλώ γιαγιά, είναι πολύ σημαντικό για μένα που την έχω. Τη θυμάμαι μια ζωή να προσπαθεί να μου μαθαίνει να περπατάω και να κινούμαι σωστά. Να ντύνομαι σωστά και τα μαλλιά μου να είναι επιμελημένα. Η γιαγιά μου πάντα ήθελε να ξέρει και να μαθαίνει τα πάντα, ειδικά για τους έρωτές μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ