Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε τη δίκη για την έφεση που είχε κάνει σχετικά με την ακύρωση της βίζας του από τις αυστραλιανές Αρχές.

Ο τενίστας όλες αυτές τις ημέρες βρισκόταν σε ξενοδοχείο, περιμένωτας την απόφαση της έφεσής του, ενώ είχε τη στήριξη των δικών του ανθρώπων και των φιλάθλων του αθλήματος.

Ο δικαστής συμφώνησε με το επιχείρημα των συνηγόρων υπεράσπισης ότι ο Τζόκοβιτς παρουσίασε όλα τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα στους αξιωματούχους, δηλώνοντας μάλιστα «ταραγμένος» από τα στοιχεία της υπόθεσης.

Επανέλαβε, δε, το γεγονός ότι η εξαίρεση του Νόβακ Τζόκοβιτς χορηγήθηκε από δύο ξεχωριστά ιατρικά συμβούλια στην Αυστραλία, «καίγοντας» την αυστραλιανή πλευρά!

Χαρακτηριστική ήταν η φράση του δικαστή Κέλι, ο οποίος τόνισε με νόημα «τι άλλο θα μπορούσε να κάνει δηλαδή αυτός ο άνθρωπος;», ενώ επισήμανε ότι βάσει των στοιχείων φαίνεται πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είχε πρόσβαση σε καμία βοήθεια.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο λόγος της ιατρικής εξαίρεσης

Όπως έγινε γνωστό, η ιατρική εξαίρεση που ζήτησε και έλαβε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, βασίστηκε στο γεγονός πως κόλλησε κορωνοϊό στις 16 Δεκεμβρίου.

«Το αποτέλεσμα του πρώτου PCR test του Τζόκοβιτς, το οποίο ήταν θετικό στον κορωνοϊό, έχει ημερομηνία 16 Δεκεμβρίου», υποστήριξαν οι δικηγόροι του. Στα νομικά έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς είπαν ότι 14 ημέρες αφότου βρέθηκε θετικός τον Δεκέμβριο, ο παίκτης «δεν είχε πυρετό ή αναπνευστικά συμπτώματα του Covid-19 τις τελευταίες 72 ώρες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ