Η Kristin Davis ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να πάρει θέση στην κόντρα που υπάρχει μεταξύ Κιμ Κατράλ και Σάρα Τζέσικα Παρκερ. Η Κατράλ επιστρέφει στο Sex and the city και εντάσσεται στο καστ του And Just like that.

Η δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα με 11 επεισόδια στις 22 Ιουνίου, ενώ η διαμάχη τους ξεκίνησε το 2010 μετά την κυκλοφορία της δεύτερης ταινίας του Sex and the city.

Η Davis δεν θέλει να σπαταλήσει ενέργεια και ανέφερε στην Telegraph η τηλεοπτική Σάρλοτ: «Πρέπει να σέβεσαι τις επιθυμίες των ανθρώπων. Δεν θα σπαταλήσω ενέργεια σε αυτό. Δεν μπορώ να αλλάξω κανέναν».

κιμ κατράλ

Σε άλλο σημείο, η Kristin Davis δήλωσε: «Καταλαβαίνω τα συναισθήματα των θαυμαστών, ότι είναι αναστατωμένοι… Μακάρι να μπορούσα να το διορθώσω, αλλά δεν μπορώ, δεν είναι στη δύναμή μου».

Όταν η Πάρκερ επικοινώνησε με την Κιμ Κατράλ μετά τον θάνατο του αδερφού της το 2018, η τηλεοπτική Σαμάνθα είχε δώσει μια αυστηρή απάντηση. «Δεν χρειάζομαι την αγάπη ή την υποστήριξή σου αυτή την τραγική στιγμή @sarahjessicaparker».

H Κιμ Κατράλ ανακοίνωσε το 2016 ότι σταματά να υποδύεται τη Σαμάνθα και είχε μοιραστεί τα νέα εν μέσω δημοσιεύσεων για μια τρίτη ταινία, δηλώνοντας ότι το προτεινόμενο σενάριο δεν είχε νόημα για εκείνη και ότι ο χαρακτήρας της δεν προχωρούσε αρκετά. «Θα προτιμούσα όλοι μας να είχαμε λόγο που να δικαιολογεί μια τρίτη ταινία. Αυτό δεν συνέβη», είχε πει στο Variety.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΙΜ ΚΑΤΡΑΛ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ