Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε σε ένα πλήθος στη συναγωγή του St Johns Wood όπου συζήτησε για την πολιτιστική του κληρονομιά. Κατά τη διάρκεια της δημόσιας συνομιλίας με τον παραγωγό Μπεν Γουίνστον, ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε: «Είμαι μέλος της εβραϊκής κοινότητας και είμαι περήφανος που το λέω».

Αναφερόμενος στη γενεαλογία της οικογένειάς του, ιδιαίτερα του παππού του από τη μητέρα του, είπε επίσης: «Ο παππούς μου φρόντιζε πάντα να συμβαδίζουμε με ορισμένες παραδόσεις. Πηγαίναμε σε μιτσβάρια και γάμους και φορούσα κιπά. Κάθε Σάββατο πρωί, πήγαινα να δω τον παππού μου στο σπίτι στη γιαγιά μου, ετοιμάζοντας κοτόσουπα και μπάλες matzah και λάτκες. Πάντα τηρούσαμε αυτές τις παραδόσεις».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μπροστά σε 700 παρευρισκόμενους, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δοκίμασε επίσης τις γλωσσικές του δεξιότητες, διαβάζοντας μια προσευχή στα εβραϊκά. Ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώριας, ο Μπρούκλιν, παντρεύτηκε τη Νίκολα Πελτζ τον Απρίλιο του 2021.

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Η ηθοποιός προέρχεται από εβραϊκή οικογένεια και οι δυο τους ενσωμάτωσαν τις εβραϊκές παραδόσεις στο bash που εδρεύει στο Μαϊάμι.

Ως τελετάρχης, ο Ντέιβιντ διάβασε μια εβραϊκή ευλογία στην εκδήλωση, τιμώντας τόσο τη δική του καταγωγή όσο και την καταγωγή της Νίκολα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΕΚΑΜ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ