Στην εξοχική κατοικία τους στο Κοτσγουόλντς, συνηθίζουν να περνούν οικογενειακά τα Χριστούγεννα η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Το χαρτοφυλάκιο τους περιέχει πολλά ακίνητα, τα οποία κοστίζουν πολλά εκατομμύρια λίρες, σε όλες τις γωνιές του κόσμου, όπως στο Λονδίνο, το Μαϊάμι και το Ντουμπάι.

Το πιο ξεχωριστό, ωστόσο, είναι αναμφισβήτητα η ειδυλλιακή εξοχική κατοικία στο Cotswolds την οποία αγόρασαν το 2016 για 6,15 εκατομμύρια λίρες.

Η αγροικία , η οποία πιστεύεται ότι έχει διπλασιαστεί σε αξία από τότε που ο πρώην παίκτης της Αγγλίας ξεκίνησε τις ανακαινίσεις, είναι εκεί όπου ο David φαίνεται να είναι περισσότερο ικανοποιημένος. «Ήθελα ένα μέρος όπου θα μπορούσαμε να δραπετεύσουμε», είπε στο ντοκιμαντέρ του Netflix.

Μια εξωτερική πισίνα, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, ένα περιβόλι, ένα δεντρόσπιτο αξίας 100.000 λιρών για τα παιδιά τους και μια σκηνή σαφάρι αξίας 50.000 λιρών στους χώρους διασκέδασης των παιδιών, κάνουν την εξοχική κατοικία ένα πολυτελές καταφύγιο.

Παρά τις αναφορές της MailOnline ότι η οικογένεια ήθελε να πουλήσει το ακίνητο, οι Beckhams φαίνεται να έχουν εγκαταστήσει μια νέα προσθήκη στο σπίτι τους στο Κοτσγουόλντς. Πρόκειται για ένα μεγάλο θερμοκήπιο.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν η μεγάλη κατασκευή, θα χρησιμοποιηθεί ως θερμοκήπιο ή για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Το όμορφο διαφανές κτίριο χτίστηκε κοντά σε έναν λιθόστρωτο τοίχο, υποδηλώνοντας ότι ο David και η Victoria μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τον χώρο τόσο για διασκέδαση όσο και για κηπουρική.

Δεν είναι μυστικό ότι ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής  έχει μεγάλη αγάπη για τη φύση και από τότε που αποσύρθηκε από το άθλημα, έχει περισσότερο χρόνο για αυτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ