Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του, Βικτόρια Μπέκαμ, γιορτάζουν σήμερα 23 χρόνια γάμου. Έτσι, λοιπόν, το ζευγάρι μοιράστηκε τρυφερά στιγμιότυπα και ευχές στα social media, ενώ ο διάσημος star κοινοποίησε ένα βίντεο από το παρελθόν.

Η Βικτόρια δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο, ενώ έγραψε: «Έλεγαν ότι δεν είναι αστείος, έλεγαν ότι δεν γελάω ποτέ, έλεγαν ότι δεν θα κρατήσει. Σήμερα γιορτάζουμε 23 χρόνια παντρεμένοι. Ντέιβιντ είσαι τα πάντα μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ».

Βικτόρια Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραμένει ερωτευμένος με τη σύζυγό του, την οποία συνεχίζει να αποκαλεί «Posh», χαϊδευτικό της από την εποχή των Spice Girls. «Όχι, αλλά ήμουν ερωτευμένος με την Posh. Πριν από 23 χρόνια, σήμερα η Posh έγινε κυρία Beckham, αλλά θα είναι πάντα η Posh. Χαρούμενη επέτειο! WOW! 23 χρόνια και τέσσερα όμορφα παιδιά. Σ’ αγαπώ. Σ’ αγαπάμε όλοι», έγραψε στο βίντεο που μοιράστηκε από το μακρινό παρελθόν.

Η Βικτόρια Μπέκαμ και ο Ντέιβιντ έχουν αποκτήσει τον Ρόμεο, τον Κρουζ, τον Μπρούκλι και τη Χάρπερ, ενώ μάλιστα οι γιοι τους έκαναν σχετικά stories για την επέτειο των γονιών τους.

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ στην 23η επέτειό τους

«Χαρούμενη επέτειο στους καλύτερους γονείς του κόσμου», έγραψε ο Ρόμεο
«Είσαι τα πάντα! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ!!», έγραψε επίσης η Βικτόρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ VICTORIA BECKHAM, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ