Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Ντόρα Μπακογιάννη γνωστοποίησε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και συγκεριμένα με “Πολλαπλό Μυέλωμα”.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε σε διαδικτυακή εκδήλωση στο youtube και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ελπίζει να βγει πιο δυνατή μέσα από αυτήν τη δοκιμασία.

«Ευχαριστώ και εσένα Δημήτρη Καιρίδη και σε όλους τους συναδέλφους, αλλά και όλον τον κόσμο γι’ αυτό το απίστευτο κύμα συμπαράστασης που έχω λάβει. Ένα δημόσιο πρόσωπο να πει την αλήθεια, ακόμα και σε θέματα υγείας του, και να στείλει κι ένα μήνυμα σε όλους τους άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα: ότι ο καρκίνος πολεμιέται. Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε αυτήν τη μάχη. Ελπίζω να μπορέσω πιο δυνατή», είπε χαρακτηριστικά.

Μεγάλη μερίδα κόσμου έστειλε τις ευχές του και τη στήριξή του στην ίδια, με τα σχόλια κάτω από την κοινοποίησή της να ξεπερνούν τα 5 χιλιάδες!

Το κοινό της απευθύνθηκε με τρυφερά λόγια, τόνισε ότι βρίσκεται στο πλευρό της και εξέφρασε την αισιοδοξία του, ενώ κάποιοι μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους.

«Καλή δύναμη και όλα θα πάνε καλά… Στους άλλους 499 ανήκει και ο σύζυγός μου. Ένα πράγμα μόνο , βοήθησε απ’ την θέση που βρίσκεσαι για την αξιοπρεπή περίθαλψη αυτών των ανθρώπων . Ο θεός να σε έχει καλά. Περαστικά». «Όλη μας η σκέψη μαζί σας». «Ντόρα μου η αποκάλυψη της ασθένειας σου, που με συγκλόνισε, είναι ενδεικτική του χαρακτήρα σου, που βασίζεται στην αλήθεια, το ρεαλισμό και τη μαχητικότητα». «Εύχομαι ολόψυχα περαστικά με τη βοήθεια του Θεού». «Όλα καλά θα πάνε ,περαστικά!». «Κυρία Μπακογιάννη καλή δύναμη σε σας και σε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν! Περαστικά, όλα καλά θα πάνε». «Γρήγορη ανάρρωση, με δύναμη, πίστη και αισοδοξία. Όλα θα πάνε κατ’ ευχήν!». «Σας εύχομαι ολόψυχα να κερδίσετε και αυτή τη μάχη !!! Με πίστη , δύναμη , υπομονή και επιμονή!!! Αυτά τα σκοτεινά μονοπάτια του καρκίνου , τα περπάτησα και εγώ !!! Αλλά βγήκα στο φως!!! Το ίδιο θα συμβεί και με σας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ