Μία τρυφερή ανάρτηση έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook. Η βουλευτής που έχει διαγράψει μία σημαντική πορεία στον χώρο της πολιτικής ανάρτησε μία φωτογραφία από το δώρο που δέχτηκε από τον εγγονό της, Γιώργο. Ο γιος της Αλεξίας Μπακογιάννη έκανε ένα ταξίδι στα Ιωάννινα και πήρε στη γιαγιά του μία καρδιά στην οποία αναγράφονταν τα εξής λόγια: «Γιαγιά έχω μία και της έχω αδυναμία».

Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο εγγονός μου μου έφερε το ωραιότερο δώρο»

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μία περήφανη γιαγιά επτά εγγονιών: των διδύμων Ντόρα και Γιώργου και του Στάθη από την κόρη της Αλεξία και της Δανάης, του Παύλου, της Ολυμπίας και του Δήμου από τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη.

«Είμαι κλασική Ελληνίδα μάνα. Ο γιος μου με κράζει παντού. Ο Παύλος αν ζούσε θα ήταν περήφανος για τα παιδιά του. Για τα 7 εγγόνια μου, ξεκολλάει η καρδιά μου. Είμαι εξαιρετική πεθερά γιατί μπαίνω πάντοτε στα παπούτσια της νύφης μου και θεωρώ ότι αν θέλεις να έχεις, πρέπει να δεις τη νύφη σου σαν το παιδί σου», είχε αποκαλύψει η πολιτικός σε παλιότερη συνέντευξή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ