Χωρίς να το καταλάβει καν, η Ντορέττα Παπαδημητρίου χτύπησε στη θεατρική σκηνή και άρχισε αμέσως… shopping therapy παρέα με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Το θέατρο θέλει θυσίες και η σκηνή έχει απρόοπτα. Περίτρανη απόδειξη όλων αυτών είναι το ατύχημα που είχε η Ντορέττα Παπαδημητρίου κατά τη διάρκεια των προβών που κάνει για τη μιούζικαλ εκδοχή του γνωστού «Pretty woman».

Προφανώς σε κάποια περίτεχνη χορευτική κίνηση η ηθοποιός γύρισε το πόδι της και ξαφνικά ένιωσε έναν αφόρητο πόνο στη γάμπα. Ανέβασε, μάλιστα και διαδοχικά stories στο λογαριασμό της στο instagram πρώτα κατά τη διάρκεια της αναμονής για τη μαγνητική, έχοντας την κολλητή της, Μαίρη Συνατσάκη, ως βοηθό της πλάι της, και στη συνέχεια μέσα από το αυτοκίνητο, όταν κι έγινε η διάγνωση της θλάσης.

Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαίρη Συνατσάκη στην ουρά για τη μαγνητική.
(Photo: instagram/dorettapapadimitriou_official)

«Όπως μάθαμε, που δεν το ξέραμε, μπορείς να πάθεις θλάση για κανέναν λόγο, εκεί που κάθεσαι. Οπότε εκεί που καθόμουν και εγώ χθες στην πρόβα, πήγα να κάνω ένα βήμα, ντουπ, νιώθω σαν να με έχει χτυπήσει κάποιος με βαριοπούλα στη γάμπα και ρωτάω τους συναδέλφους μου ποιος με χτύπησε. Και μου λένε κανένας. Λέω αποκλείεται… Θλάση… Τώρα κάναμε τη μαγνητική και πάμε στον ορθοπεδικό να δούμε τι βαθμό έχουμε» είπε, τραβώντας βίντεο και ενώ δίπλα της η Συνατσάκη οδηγούσε.

Στη συνέχεια, ακολούθησε και τρίτο story, στο οποίο η Ντορέττα αποκάλυπτε ότι έχει θλάση δεύτερου προς τρίτου βαθμού. Παρ’ όλ’ αυτά, δεν πτοείται! Αποθεραπεία, αποκατάσταση και φυσικοθεραπείες για τις επόμενες 15 μέρες, όμως πρώτα το πρόγραμμα είχε brunch και στη συνέχεια μπόλικο… shopping therapy!


Φαίνεται, πάντως, πως μετά τα ψώνια η ηθοποιός όντως ξεκίνησε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης, αφού έσπευσε να ανεβάσει φωτογραφίες από το κρεβάτι του φυσιοθεραπευτή. Βλέπετε, οι πρόβες συνεχίζονται και η ίδια θέλει να επιστρέψει στη σκηνή όσο πιο γρήγορα γίνεται!

ντορέττα παπαδημητρίου
Photo: instagram/dorettapapadimitriou_official

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ