Την ωραιότερη φάση της ζωής της περνά η Ντορέττα Παπαδημητρίου και αυτό φαίνεται από τη χαλαρότητά της στα social media. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια απολαμβάνει στιγμές με τα παιδιά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ επαγγελματικά ετοιμάζει πολλά νέα πράγματα.

Ενεργή στο Instagram, με καθημερινές αναρτήσεις, πριν από λίγες ώρες έδειξε το υπέροχο υπνοδωμάτιό της-τον προσωπικό της χώρο.

Ντορέττα Παπαδημητρίου
Η Ντορέττα έχει ένα υπέροχο σπίτι

Με vintage λεπτομέρειες, ρετρό διάθεση και ρομαντική ατμόσφαιρα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει διακοσμήσει τον επίγειο παράδεισό της με προσοχή και σύμφωνα με το δικό της γούστο.

Η Ντορέττα μπορεί να είναι εξωστρεφής με τους followers της, όμως θέλει να κρατά καλά κρυμμένη την προσωπική της ζωή. Ο λόγος, όπως πρόσφατα αποκάλυψε, είναι πολύ συγκεκριμένος: «Πάντα φρόντιζα να έχω ενημερώσει τα παιδιά μου για την προσωπική μου ζωή. Δηλαδή ήταν πάντα ενήμερα για τα πράγματα. Πώς είναι στην πραγματικότητα, τι δεν είναι και όλα αυτά. Γιατί δεν θα ήθελα να τους πει κάποιος κάτι ή να διαβάσουν κάτι για το οποίο δεν έχουν ιδέα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ