Ο ελεύθερος χρόνος της είναι αφιερωμένος στα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου λατρεύει τόσο τους γιους της, όσο και την αδερφή της Ελίνα, την ανιψιά και φυσικά τη μητέρα της. Όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της το επιτρέπουν, θέλει να ταξιδεύει μαζί τους εντός και εκτός Ελλάδας μαζεύοντας όμορφες εικόνες και φορτίζοντας τις μπαταρίες της.

Αυτή τη φορά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ταξίδεψε μέχρι τη Χαϊδελβέργη με την ηθοποιό να δηλώνει μαγεμένη από την ομορφιά της γερμανικής πόλης. Στο πλευρό της έχει τον μικρότερο γιο της Φίλιππο, με τις φωτογραφίες να πρωταγωνιστούν.

«Πόσο μου αρέσει να ταξιδεύω με τα παιδιά μου. Να γνωρίζουμε τον κόσμο, να δημιουργούμε αναμνήσεις. Αξία ανεκτίμητη», ήταν το μήνυμά της στα social media.

 «Αυτή η πόλη είναι σαν από παραμύθι. Σαν να περπατάς μέσα σε έναν πίνακα ζωγραφικής», έγραψε η Ντορέττα δημοσιεύοντας ένα ακόμη στιγμιότυπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγαλύτερος γιος της Ντορέττας, Διονύσης, που έχει αποκτήσει με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, έφυγε στις αρχές του Φθινοπώρου για σπουδές στην Κύπρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ