Η τραγουδιστής 50 Cent ζήτησε συγγνώμη από τη Madonna μέσα από το Twitter επειδή έκανε πλάκα με τις φωτογραφίες της με εσώρουχα που η ίδια κοινοποίησε στο Instagram.

«Πρέπει να έχω πληγώσει τα συναισθήματα της Madonna, πήγε και ξέθαψε μια παλιά φωτογραφία του MTV από το 03», ξεκίνησε να γράφει.

Ο 50 Cent συνέχισε: «Εντάξει, συγγνώμη, δεν σκόπευα να πληγώσω τα συναισθήματά σου. Δεν ωφελούμαι από αυτό με κανέναν τρόπο. Είπα αυτό που σκέφτηκα όταν είδα τις εικόνες λόγω του ότι της είχα δει και στο παρελθόν. Ελπίζω να δεχτείς τη συγγνώμη μου».

Madonna

H Madonna είχε εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκειά της για την κριτική που της άσκησε ο ράπερ: «Εδώ είναι ο 50 Cent που προσποιείται ότι είναι φίλος μου», έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας τους πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες. «Τώρα αποφάσισες να μιλήσεις για μένα. Υποθέτω ότι η νέα σου καριέρα τραβάει την προσοχή προσπαθώντας να ταπεινώσεις τους άλλους στα social media. Η λιγότερο υψηλή επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις ως καλλιτέχνης και ως ενήλικας», είχε επισημάνει η star της pop.

Σε μια δική του ανάρτηση, η οποία έχει πλέον διαγραφεί, ο 50 Cent είχε αναφέρει: «Αυτή είναι η Madonna κάτω από το κρεβάτι που προσπαθεί να κάνει το “Like A Virgin” στα 63 της. Πυροβόλησε, αν δεν σηκώσει τον παλιό της κ@λο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MADONNA, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ