Ο Άκης Πετρετζίκης μπορεί να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά φροντίζει να περνάει όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Την Τρίτη το μεσημέρι, ο chef μέσα από τα instastories του μας έδειξε το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και μας αποκάλυψε μία πανέμορφη γωνιά του σπιτιού τους.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έχουν αφοσιωθεί στη φροντίδα των παιδιών τους, τα οποία τους έχουν αλλάξει τη ζωή και πλέον είναι η προτεραιότητά τους.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπουμε το πανέμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Άκη Πετρετζίκη και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ που είναι λευκό και στολισμένο με κόκκινα και ιδιαίτερα στολίδια.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ στόλισαν το πιο ιδιαίτερο δέντρο!

«Κάθε χρόνο περιμένω με ανυπομονησία τη στιγμή που θα στολίσω το δέντρο και θα πιω τον χριστουγεννιάτικο καφέ μου!» έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Αυτό που τράβηξε όμως τα βλέμματα, ήταν η υπέροχη γωνία που επέλεξε ο ίδιος να στολίσει με το δέντρο του. Συγκεκριμένα φαίνεται ένας τοίχος από κεραμιδί τούβλα που δίνει μία αίσθηση ζεστασιάς στον χώρο.

Άκης Πετρετζίκης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ