Καλεσμένος στο «Πρωινό» βρέθηκε ο Άγγελος Μπράτης και πέρασε ένα δυνατό μήνυμα για την κοινωνία, αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή.

«Είμαι σε σχέση. Φτάνει; Αυτό! Δεν είναι η πρώτη μου σχέση. Είναι η τρίτη μου σχέση. Είμαι πιστός στη ζωή μου, πιστός άνθρωπος. Η πρώτη μου σχέση διήρκησε δέκα χρόνια. Μια απόφαση ζωής δεν είναι αυθόρμητη, είμαι πολύ αναλυτικο΄ς στο μυαλό μου. Όταν βλέπεις ότι τα πράγματα τα έχεις εξαντλήσει πρέπει να βάλεις και το συναίσθημα. Ερωτεύομαι παράφορα. Με έλκει η ανθρωπιά και η καλοσύνη. Θέλω να είμαι φίλος και ίσος, χωρίς καμια κριτική και ανταγωνισμούς», ανέφερε αρχικά ο σχεδιαστής μόδας.

Μπράτης

Παράλληλα, ο Άγγελος Μπράτης τόνισε με πάθος: «Αν είναι να είμαι με κάποιον είναι επειδή θέλω να περνάω ωραία. Τα απλά με ενδιαφέρουν. Δεν έχω σκεφτεί για γάμο και οικογένεια. Θα με ενδιέφερε πολύ να είναι όλα ίσα σε αυτήν την κοινωνία. Οι άνθρωποι α έχουν πραγματικά ίσα δικαιώματα και όχι μόνο ίσες υποχρεώσεις».

Σε άλλο σημείο, ο σχεδιαστής μόδας και πρώην κριτής του GNTM μίλησε για την τηλεόραση και αποκάλυψε ότι δεν έχει συβόλαιο με το star.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΑΤΗΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ