Ο Αντόνιο Μπαντέρας και η Μέλανι Γκρίφιθ μοιράστηκαν 20 «υπέροχα χρόνια» γάμου πριν δώσουν τέλος στη σχέση τους το 2015. Έχουν μαζί μία κόρη, την 23χρονη Στέλλα Μπαντέρας και παρά το διαζύγιο τους εξακολουθούν να παραμένουν πολύ καλοί φίλοι. «Νομίζω ότι και οι δύο διστάζουμε να θάψουμε 20 χρόνια γάμου. Είμαστε άνθρωποι, κάνουμε λάθη και αυτή είναι μία ανθρώπινη κατάσταση. Πρέπει να αφήσουμε τους εγωισμούς στην άκρη και να μην θέλουμε να αποδείξουμε ότι έχουμε δίκιο ή να βρούμε ποιος είναι ο ένοχος για κάθε πράγμα», δήλωσε ο 59χρονος ηθοποιός στο El Break de las 7.

Αντόνιο Μπαντέρας και Μέλανι Γκρίφιθ

«Επειδή μπορεί να είναι και οι δύο ή κανένας από εμάς. Υπάρχει μια στιγμή που τα πράγματα τελειώνουν και πρέπει να το αποδεχτούμε» ανέφερε ο Μπαντέρας.

«Έχουμε μια υπέροχη κόρη που και οι δύο αγαπάμε και αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα της σχέσης μας» είπε. «Το πιο όμορφο πράγμα που κάναμε ποτέ μαζί». Ο Μπαντέρας αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της 20χρονης αγάπης τους, αυτός και η Μέλανι «έδωσαν ότι καλύτερο είχαν και έζησαν υπέροχες στιγμές που δεν θα τις ξεχάσει ποτέ».

Ο Αντόνιο, παρότι βρίσκεται σε σχέση με τη Νικόλ Κίμπελ, περνάει ακόμα χρόνο με την πρώην σύζυγό του και την κόρη του όταν επισκέπτεται το Λος Άντζελες.

Αντόνιο Μπαντέρας και Νικόλ Κίμπελ

Το 2019, ο Αντόνιο είπε σε συνέντευξή του στο People ότι θα αγαπάει την πρώην σύζυγό του για πάντα. «Ακόμα κι αν είμαστε διαζευγμένοι, είναι η οικογένειά μου και θα την αγαπάω μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μέλανι Γκρίφιθ

Αντόνιο Μπαντέρας και Στέλλα Μπαντέρας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ