Ταξίδι στον χρόνο έκανε ο Βασίλης Ζούλιας, καθώς αποφάσισε να μοιραστεί στιγμιότυπο με την Monica Bellucci και τον ηθοποιό Αντώνη Φραφκάκη από καμπάνια του Valentino τη δεκαετία του 90′.

Ο Αντώνης Φραγκάκης είχε ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας, αφού ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, συμμετέχοντας σε καμπάνιες και πασαρέλες για μεγάλους διεθνείς οίκους μόδας.

Την εν λόγω εικόνα μοιράστηκε και ο Valentino, ενώ ακόμα κοινοποίησε μια φωτογραφία του ίδιου με την Ιταλίδα star, η οποία φορούσε μια εντυπωσιακή κατακόκκινη τουαλέτα του!

Nα θυμίσουμε ότι προσφάτως η Monica Bellucci έδωσε παραστάσεις στο Ηρώδειο, με την παράσταση “Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις” με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών”. Μάλιστα, η διεθνούς φήμης ηθοποιός είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στην ελληνική τηλεόραση: «Αγαπώ την Ελλάδα. Για εμένα η Ελλάδα είναι μέρος της ύπαρξής μου και έρχομαι όποτε μπορώ. Αγαπώ πολύ την ανάμειξη Ανατολικής και Μεσογειακής κουλτούρας. Γι’ αυτό αισθάνομαι σαν το σπίτι μου όταν είμαι εδώ».

Monica Bellucci

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MONICA BELLUCCI, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ