Συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια και στον Ηλία Ψινάκη παραχώρησε ο Αντώνης Σρόιτερ, για την εκπομπή «Έλεος» και αναφέρθηκε στον σύντομο γάμο του με τη Δήμητρα Αιγινίτη.

«Fast track. Ήταν τέσσερις μήνες γάμου και πολλά χρόνια σχέσης. Δεν είναι ότι ξύπνησα ένα πρωί και κάναμε όλο αυτό. Δεν ξέρω αν ο γάμος χαλάει τις σχέσεις, αλλά τις δοκιμάζει και τα παιδιά ακόμα περισσότερο, αλλά από την άλλη τα παιδιά είναι η ουσία μιας σχέσης και γάμου», δήλωσε ο anchorman του ALPHA.

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Σρόιτερ ανέφερε: «Από εκεί και πέρα έχω δοκιμάσει ανύπαντρος, έχω δοκιμάσει και παντρεμένος και χωρισμένος. Νομίζω ότι το παντρεμένος με παιδιά είναι μια χαρά… Δεν προλαβαίνω να πω να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο».

Ακόμα, αναφέρθηκε στη σύζυγό του Ιωάννα Σρόιτερ, λέγοντας: «Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό. Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι. Είναι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει. Νομίζω πως ο άνδρας στους καυγάδες, όσο λιγότερο μιλάει, τόσο περισσότερα κερδίζει».

αντώνης σρόιτερ

«Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί έντεκα χρόνια, έχουμε περάσει απ΄όλες οι στιγμές. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα», δήλωσε ο Αντώνης Σρόιτερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΙΤΕΡ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ