Ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής της ΕΡΤ1, « Studio4» και μίλησε για όλα!

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι δεν ήταν και η μεγαλύτερή του αγάπη το σχολείο.

«Μου την έδινε το σχολείο, μου την έδινε όλη η φάση. Τελείωσα το σχολείο με βαθμό 11,1. Οι γονείς μου δεν γκρίνιαζαν. Το σχολείο είναι κάτι αλλά δεν είναι και όλα, είναι το μετά το σχολείο…

Αντέγραφα όσο χρειαζόταν για να περάσω την τάξη. Νομίζω ότι περισσότερο ήθελαν να με ξεφορτωθούν…», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και για την ετικέτα του «ωραίου» που του είχαν κολλήσει στο παρελθόν.

«Μπορούσα να καταλάβω ότι έχω μία ωραία εμφάνιση αλλά δεν με ενδιέφερε αυτό. Όλοι οι ηθοποιοί που αγαπούσα ήταν αυτοί που δεν μπορούσα να τους καταλάβω από ταινία σε ταινία. Εδώ δεν μας γίνεται αυτή η δυνατότητα αλλά πάντα προσπαθείς με ό,τι έχεις. Έχω αποδείξει ότι δεν στηρίζομαι σε αυτό προσπαθώ όσο μπορώ να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Κάποια στιγμή πήγαμε και στον αντίθετο ρατσισμό ως προς αυτό. Το bullying το  έτρωγαν και οι όμορφοι. Μην μου το λες πες μου τι έκανα στον ρόλο. Μην μου λες πώς είμαι. Πέρασα το στάδιο που με αντιμετώπιζαν ως ένα ωραίο αγόρι αλλά δεν ασχολιόμουν με αυτό»

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε και για τον γάμο του με την Ρούλα Ρέβη για τον οποίο αποκάλυψε ότι δεν ήταν προγραμματισμένος.
«Από πάντα σκεφτόμουν ότι ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά. Η Ρούλα είχε φως, ειλικρίνεια , έγνοια, σιγουριά και μια απίστευτη ενσυναίσθηση των ανθρώπων και του κόσμου. Η επιμονή στο να γινόμαστε μας κρατά καλύτεροι μας κρατά αγαπημένους. Είναι μία συνεχής προσπάθεια, πρέπει πάντα να προσπαθούμε, όταν αγαπάς κάποιον, πρέπει να βάζεις όλη σου τη δύναμη για να ξεπεράσεις τα εμπόδια» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ