Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου αναμένεται σε λίγο διάστημα να γίνουν για πρώτη φορά γονείς, με τον σεφ να ανυπομονεί!

Ο Απόστολος είχε γνωστοποιήσει την ευχάριστη είδηση με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ είχε βρεθεί στο «Πρωινό μας», και αναφέρθηκε στο ευτυχές εγονός.

«Την ημέρα που μού έκανα πάρτυ έκπληξη δεν το περίμενα. Συγκινήθηκα. Μού βγήκε αυθόρμητα να το μοιραστώ με τον ιδιαίτερο τρόπο που το έδειξα στο βίντεο. Θα γίνω για πρώτη φορά μπαμπάς. Ανπομονώ και ζω για τη στιγμή. Η Φανή στην αρχή είχε αμφιβολίες, πήρε τεστ, και μού είεπ ότι υπάρχει πιθανότητα να είαμι έγκυος. Ξετρελάθηκα και είχα άγχος μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά», είχε πει ο Απόστολος Ρουβάς.

Απόστολος Ρουβάς

Ο Απόστολος και η Φανή Γιβρίδου διαθέτουν ένα όμορφο και γουστόζικο σπίτι, με τον επιτυχημένο σεφ να μάς βάζει κατά ακιρούς μέσα σε αυτό μέσα από τα social media.

«Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μόνιμα από τον Οκτώβρη. Δούλευα σε ένα εστιατόριο πριν μου γίνει η πρόταση για το παιχνίδι. Είχα μετακομίσει κανονικά και είχα βρει δουλειά. Το σπίτι μου υπάρχει ακόμη δεν το έχω αφήσει. Το πιο πιθανό είναι ότι θα δουλέψω στη Θεσσαλονίκη. Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει επίσημο. Ξεκάθαρα θα ήθελα να δημιουργήσω δική μου οικογένεια», είχε αναφέρει στο After Dark o Απόστολος Ρουβάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΟΥΒΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ