Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν αποκάλυψε τη Δευτέρα σε ένα πολύ συναισθηματικό podcast ότι η σύζυγός του Μέγκαν Φοξ, τον παράτησε ύστερα από 10 χρόνια γάμου και 3 παιδιά, ύστερα από μία περίοδο που έμειναν μακριά.

Ο 46χρονος ηθοποιός παρόλα αυτά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης καθώς όπως ανέφερε είναι «καλοί φίλοι αυτή τη στιγμή».

Ο Μπράιαν ανέφερε επίσης ότι είχε προβλέψει το χωρισμό τους σε ένα όνειρο που είχε δει το φθινόπωρο, όταν η Μέγκαν έλειπε για τα γυρίσματα μίας ταινίας. «Περίπου τρεις εβδομάδες μετά που έφυγε για τα γυρίσματα μίας ταινίας, είδα ένα όνειρο ότι εκείνη γύρισε από τη δουλειά, και ήμασταν απόμακροι, ότι τα πράγματα ήταν κάπως περίεργα. Όταν όμως επέστρεψε η Μέγκαν, δεν ήταν όπως είναι συνήθως. Της έδωσα μερικές εβδομάδες να συνέλθει γιατί σκέφτηκα ότι ήταν πολύ καιρό εκτός χώρας και είχε νυχτερινά γυρίσματα» είπε ο Μπράιαν.

Παρόλα αυτά, ο Μπράιαν είπε ότι τελικά η Μέγκαν ήταν εκείνη που τον άφησε καθώς όπως του εξομολογήθηκε ένιωθε περισσότερο ο εαυτός της όταν δεν ήταν μαζί και ότι ίσως να ήταν κάτι για το οποίο άξιζε να προσπαθήσει. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι σοκαρίστηκε αλλά δεν θύμωσε με τη Μέγκαν γιατί έτσι πραγματικά ένιωθε και αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν για λίγο καιρό.

Ο Μπράιαν πρόσθεσε ότι «Πάντα θα την αγαπώ και ξέρω ότι και εκείνη θα με αγαπά πάντα και ότι έχουμε χτίσει ως οικογένεια είναι πολύ ωραίο και πολύ ιδιαίτερο».

Όσο για το συμπρωταγωνιστή της Μέγκαν στην ταινία «Midnight» Machine Gun Kelly, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Κόλσον Μπέικερ, ο Μπράιαν άφησε κάποια υπονοούμενα αναφέροντας ότι «Γνώρισε αυτόν το τύπο, τον Κόλσον, στα γυρίσματα. Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ. Η Μέγκαν και εγώ έχουμε μιλήσει γι’ αυτόν. Είναι απλά φίλοι προς το παρόν. Εμπιστεύομαι την κρίση της, είχε πάντα πραγματικά καλή κρίση. Δεν θέλω ο κόσμος να πιστεύει ότι αυτή  ή εκείνος είναι οι κακοί ή ότι εγώ ήμουν το θύμα με κάποιο τρόπο».

Ο Μπράιαν τέλος ανέφερε πως ότι και να γίνει μεταξύ τους θα προσπαθούν πάντα να μένουν ενωμένοι για χάρη των παιδιών τους ενώ αποκάλεσε τη Μέγκαν την καλύτερη του φίλη εδώ και 15 χρόνια.

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν και η Μέγκαν Φοξ έχουν μαζί 3 παιδιά, τον 7χρονο Νόα, τον 6χρονο Μπόντι και τον 3χρονο Τζέρνι ενώ ο ηθοποιός έχει και έναν ακόμα γιο, τον 18χρονο Κάσιους, από προηγούμενο γάμο.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ