Παρά το χαμηλό προφίλ που διατηρούν ο Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε Ραμόν βρίσκονται πια ένα χρόνο μαζί.

Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες κι ακόμα λιγότερες οι φωτογραφίες που τους απεικονίζουν μαζί, όμως ο Μπραντ Πιτ έχει βρει την απόλυτη ευτυχία στο πρόσωπο της Ινές ντε Ραμόν, όπως αναφέρεται στο People.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ο Μπραντ Πιτ έχει κάνει λίφτινγκ.
Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ο Μπραντ Πιτ έχει κάνει λίφτινγκ. Photo: Αρχείο

Το περιοδικό αναφέρει πως ο Πιτ «Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος» και πως συγκατοικεί με την η 34χρονη στο σπίτι του στην Καλιφόρνια.

«Περνούσαν τόσο πολύ χρόνο μαζί στο σπίτι του Μπραντ Πιτ που ήταν λογικό η Ινές να μετακομίσει μαζί του. Ο Μπραντ είναι πολύ χαρούμενος και του αρέσει να περνά χρόνο μαζί της. Το να μείνουν μαζί ήταν κάτι φυσικό», σημείωσε πηγή στο People.

Το ζευγάρι εθεάθη μαζί για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2022, με πηγές να υποστηρίζουν πως η σχέση τους τότε μετρούσε κάποιους μήνες.

Η Ινές ντε Ραμόν είναι πρώην σύζυγος του ηθοποιού Πολ Γουέσλι, από τον οποίο χώρισε το 2022 μετά από τρία χρόνια γάμου και εργάζεται ως επικεφαλής πωλήσεων για το brand κοσμημάτων Anita Ko.

Η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ, Η Ινές ντι Ραμόν είναι πρώην σύζυγος του ηθοποιού Πολ Γουέσλι.
Η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ, Η Ινές ντι Ραμόν είναι πρώην σύζυγος του ηθοποιού Πολ Γουέσλι. Photo: Instagram/inesdrm_brasil

Ο χωρισμός της δεν ήταν τόσο επεισοδιακός όσο εκείνο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί το 2016, μετά από 9 χρόνια σχέσης και δύο γάμου.

«Από τότε που πήρε διαζύγιο, ο Μπραντ Πιτ έβγαινε ραντεβού αλλά ποτέ σοβαρά. Αυτή είναι η πρώτη σοβαρή σχέση και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος», επισημαίνει η πηγή.

Στο κείμενο η Ινές περιγράφεται ως ευγενική και αστεία σημειώνοντας πως είναι εκπληκτικό να τους παρακολουθείς μαζί.

«Με την Ines ξαναβρήκε τη σπίθα του. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να το βλέπεις. Ο Μπραντ είναι υπέροχος τύπος. Του αξίζει να είναι ευτυχισμένος», σημειώνεται.

Το βετανικό HELLO! εξασφάλισε φωτογραφίες από το υπέροχο διαμέρισμα του ζευγαριού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ