Η μεγαλύτερη κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, Ζαχάρα, θα φοιτήσει στο Spelman College στην Ατλάντα το φθινόπωρο, ενώ η Τζολί μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η 17χρονη τους πηγαίνει στο περίφημο κολέγιο φιλελεύθερων τεχνών για γυναίκες που είναι μαύρες. «Ένα πολύ ξεχωριστό μέρος και είναι τιμή να δέχεστε ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δύο από τα έξι παιδιά του με την Τζολί θα φύγουν λοιπόν για το κολέγιο το φθινόπωρο, ενώ ο μεγαλύτερος γιος τους, ο 20χρονος Μάντοξ, φοιτά στο Πανεπιστήμιο Yonsei στη Νότια Κορέα. «Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα», είπε ο Μπραντ Πιττ σε πρόσφατη συνέντευξή του.

μπραντ πιτ
Η φωτογραφία της Τζολί

Ωστόσο, ο Μπραντ Πιττ ρωτήθηκε για τη Ζαχάρα και απάντησε με υπερηφάνεια για την κόρη του. «Είναι τόσο έξυπνη. Θα ανθίσει ακόμη περισσότερο στο κολέγιο. Είναι μια συναρπαστική και όμορφη στιγμή για να βρει τον δικό της δρόμο και να κυνηγήσει τα ενδιαφέροντά της. Είμαι τόσο περήφανος». Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει την Σάιλο με την Αντζελίνα Τζολί, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά του: Μάντοξ, Ζαχάρα, Παξ, και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν.

«Έχω περάσει τη μέση ηλικία και όταν μεγαλώνεις, ψάχνεις απλώς για διασκέδαση και γέλιο. Είναι πιο διασκεδαστικό από το κλάμα. Διάβασα το σενάριο του Bullet Train στη σκοτεινή περίοδο του lockdown, και με έκανε να γελάσω», δήλωσε σε άλλο σημείο ο star.

Ζαχάρα Πιτ

O Μπραντ Πιτ απέδειξε γιατί είναι πραγματικός star – Το πράσινο κουστούμι του και ο λόγος που φόρεσε φούστα στο Βερολίνο

photos: Getty Images/Ideal Image & instagram Angelina Jolie

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRAD PITT, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ