Ο Μπραντ Πιτ πρόκειται να είναι παραγωγός και πρωταγωνιστής σε μια επερχόμενη ταινία για τη Formula 1. Ωστόσο, ο διάσημος star δέχεται κριτική επειδή σνόμπαρε έναν από τους σχολιαστές. Ο Βρετανός δημοσιογράφος προσπάθησε να μιλήσει με τον Πιτ ενώ ήταν στον αέρα, αλλά ο ηθοποιος αδιαφόρησε.

Ο 63χρονος Μάρτιν Μπραντλ ρώτησε τον Μπραντ Πιτ για το επερχόμενο έργο, στο οποίο είναι συμπαραγωγός ο Lewis Hamilton, και τον ρώτησε επίσης αν είχε απολαύσει το Σαββατοκύριακο του αγώνα στο Ώστιν του Τέξας.

«Ευχαριστώ, φίλε», αρκέστηκε να πει ο Πιτ. «Προφανώς είναι γνωστά τα “stops” του Πιτ», είπε ειρωνικά ο ρεπόρτερ της F1.

μπραντ πιτ

Οι θαυμαστές της F1, λοιπον, και δημοσιογραφικός κόσμος δεν ήταν ικανοποιημένοι που ο Μπρατν Πιτ με το εν λόγω περιστατικό. «Ο Μπραντ Πιτ γυρίζει μια ταινία για τη F1 αλλά δεν γνωρίζει ποια είναι η φωνή του αθλήματος, ο Μάρτιν Μπραντλ», έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος Όμιντ Σκόμπι για το περιστατικό.

«Ο Μπραντ Πιτ, ο άντρας που πρωταγωνιστεί σε μια ταινία της F1 δεν θα σταματήσει ούτε για 30 δευτερόλεπτα για να μιλήσει στον Μάρτιν Μπρουντ… αν δεν θέλεις συνέντευξη, φύγετε και ανοίξτε τον δρόμο για τους ανθρώπους που το επιθυμούν», ανέφερε ένα ακόμα πρόσωπο.

photos: Getty Images/Ideal Image

Ο Μπραντ Πιτ μιλά για τη Ζαχάρα και κάνει τη δήλωση που κάθε παιδί θα ήθελε να ακούσει από τον πατέρα του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ