Ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου έχουν αποκτήσει μαζί τη Μαρία Ροζάρια, η οποία στις 15 Αυγούστου είχε την ονομαστική της εορτή.

Ο Μπρούνο αποφάσισε να μοιραστεί μια σειρά από στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τιμήσει τη μονάκριβή του και να εκφράσει δημόσια την αγάπη του για εκείνη.

«Χρόνια πολλά γάπη μου! Οι λέξεις δεν αρκούν για περιγράψω πόσο σε αγαπώ, σου εύχομαι τα καλύτερα και να ξέρεις θα είμαι πάντα δίπλα σου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Mιλώνας στο περιοδικό HELLO! για το διαζύγιό τους, η Έλενα Ασημακοπούλου είχε απαντήσει στην ερώτηση «Σε απασχολούσε το ότι θα αποτελούσε θέμα για τα media και θα δεχόσουν ερωτήσεις καθώς κινείσαι στη δημόσια σφαίρα;».

«Φυσικά και με απασχολούσε, όχι για τον εαυτό μου, αλλά για την ψυχική υγεία του παιδιού μου. Γι’ αυτό και δεν το ανακοίνωσα όταν συνέβη, αλλά μετά από οκτώ μήνες. Ήθελα να είμαι σίγουρη ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην κόρη μου από τους συμμαθητές της, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά και αυθόρμητα παράλληλα. Αν και η Μαρία ήταν απόλυτα έτοιμη να απαντήσει σε οποιοδήποτε σχόλιο, ήθελα να έχει τελειώσει η σχολική περίοδος ώστε όλο αυτό να έχει ξεθυμάνει μέχρι την έναρξη της επόμενης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ