Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους και η χαρά τους είναι απερίγραπτη. Η Ανίτα έφερε στον κόσμο τον γιο της, με τον φωτογράφο να μιλά για το ευτυχές γεγονός.

Ο Χρήστος, λοιπόν, απέκτησε έναν αδερφό, κι έτσι θα παίζει μαζί του τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού. Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ μάς έχουν βάλει κατά καιρούς μέσα στο πανέμορφο σπίτι που διαθέτουν.

Ο φωτογράφος και η make up artist έχουν επιμεληθεί προσεχτικά το σπίτι τους. Η διακόσμηση είναι καλαίσθητη ενώ το σαλόνι τους αλλά και το γραφείο του Χάρη Χριστόπουλου μάς αρέσουν πολύ.

χάρης χριστόπουλος

«Νόμιζα ότι έχω ζήσει τα παντα. Πίστευα ότι έχω αγαπήσει. Και έρχεσαι ΕΣΥ, και με κάνεις να νιώθω σαν παιδάκι πιο μικρο από εσένα. Μου τα μαθαίνεις όλα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Σε ευχαριστώ αγγελέ μου. Μέχρι την τελευταία μου πνοή θα είμαι η σκιά σου», είχε αναφέρει για τον γιο του, Χρήστο, ο Χάρης Χριστόπουλος.

Για την Ανίτα Μπραντ, ο φωτογράφος έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια, ενώ σε ανάρτησή του έχει δηλώσει: «Είσαι η ζωή μου…». Mάλιστα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO! είχε επισημάνει: «Θέλω να είμαι γονιός για πάντα στο παιδί μου και να γεράσω στο ίδιο μαξιλάρι με τη γυναίκα μου. Αυτή είναι η αρχή μου».

«Μια σχέση δεν διατηρείται τόσα χρόνια μόνο με αυτό. Έχουμε και αντιπαραθέσεις και διαφωνίες -ειδικά εγώ, μετά τη γέννα, πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα με ορμονικά θέματα και νεύρα. Το σημαντικό είναι να κάνεις τα πάντα για να λειτουργεί η σχέση σε όλες τις φάσεις της. Να διορθώνεις ή να αλλάζει κάτι που μπορεί να ενοχλεί τον σύντροφό σου. Απαιτούνται επίσης πολλή συζήτηση και αμοιβαία κατανόηση», είχε αναφέρει στη Σόνια Μαγγίνα και στο HELLO! η Ανίτα Μπραντ.

«Το μυστικό μας – γιατί πρέπει να το τονίσω ότι είμαστε και οι δύο καλά από την πρώτη ημέρα της σχέσης μας-είναι η απόλυτη ελευθερία, η απουσία καταπίεσης. Και οι δύο είμαστε, δεν καταπιέζουμε ο ένας τον άλλο ποτέ.  Η ύπαρξη έρωτα και αγάπης είναι δεδομένη», είχε δηλώσει ο Χάρης Χριστόπουλος.

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ στο σπίτι τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ