Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια της Αγγελικής Ηλιάδη, αφού έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Βασίλης, γιος της Καίτης Γκρέυ.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ του Τζανείου Νοσοκομείου, Αθανάσιος Πρεκατές, μίλησε στην εκπομπή “T-Live” με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Δεν ήταν ευθύς εξ’ αρχής σε εμάς, στην αρχή ήταν σε άλλο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για Covid-19, για έναν μήνα περίπου. Μετά πήγε στο σπίτι του, όπου έμεινε περίπου για 20 ημέρες, αλλά ήταν καθηλωμένος στην κλίνη με οξυγόνο το οποίο σήμαινε ότι δεν είχε πολλές εφεδρείες μετά τη νόσο covid δεδομένου ότι ήταν ένας άρρωστος, μη εμβολιασμένος, και έπαιρνε και φάρμακα επειδή είχε ένα αυτοάνοσο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αυτά τα φάρμακα που έπαιρνε συνέχισε εν μέρει να τα παίρνει αλλά αυτά κάνουν ανοσοκαταστολή. Δηλαδή, έχουμε έναν ασθενή ο οποίος έχει ένα αυτοάνοσο, είναι ανεμβολίαστος, υφίσταται κορωνοϊό και εκτός αυτού έπαιρνε και φάρμακα τα οποία ρίχνουν την άμυνα του οργανισμού, κάνουν ανοσοκαταστολή επομένως δεν είναι εύκολο να χειριστεί αυτή την κατάσταση ο ασθενής και η ιατρική σωστά. Γιατί από τη μία δεν πρέπει να πάρει τα φάρμακα για το αυτοάνοσο, από την άλλη θα πρέπει να πάρει φάρμακα για να μπορεί να αναπνεύσει και να έχει καλό οξυγόνο».


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ