Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι, με την επιχειρηματία να γνωστοποιεί την ευχάριστη είδηση με ένα τρυφερό post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο σύντροφός της και μοντέλο, λοιπόν, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει την εκπαίδευση, καθώς μέσα από ένα βίντεο το οποίο δημοσίευσε ο Γιώργος Μανίκας, ο Δημήτρης φαίνεται να διαβάζει βιβλίο για γονείς.

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου άργησε για κάποιους να αναφερθεί στο ευτυχές γεγονός, ενώ απορία είχαν πολλοί σχετικά με το ότι η Ιωάννα Τούνη δεν τον είχε αναφέρει στο post της και δεν τον είχε κάνει mention. Πλήθος κόσμου εξέφρασε την άποψή του στο twitter, ενώ ένας follower της Ιωάννας τη ρώτησε «ποιος είναι ο πατέρας» του παιδιού της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όμως ανυπομονεί και έχει αρχίσει τη μελέτη, καθώς το ταξίδι στην πατρότητα απαιτεί για αρκετούς προετοιμασία αλλά και εκπαίδευση. «Πιστεύω πραγματικά ότι θα γίνεις από τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου και ο καλύτερος οικογενειάρχης», είπε ο Γιώργος Μανί΄κας, με τον Δημήτρη να απαντά: «Το 3% να πάρω από αυτά και να είμαι σαν εσένα, θα είμαι σίγουρα».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ