Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και η καλή της φίλη Δήμητρα Αλεξανδράκη μοιράστηκε δημόσια τις σκέψεις της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λοιπόν, απάντησε στην ανάρτηση της Δήμητρας, η οποία έγραψε: «Να είμαστε καλά να έχουμε υγεία, καρδιές γεμάτες με αγάπη και μη φοβάσαι τίποτα ! Τώρα ξεκινάει η ζωή! Αφέσου στην αγκαλιά της νεράιδας σου και απολαύστε το ταξίδι χωρίς να σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο». «Α ρε ζωή μου είσαι πολλααα. Χρόνια φίλη μου», δήλωσε ο παρουσιαστής.

τούνη αλεξάνδρου

Τι ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο post της;

«16 Μαΐου! Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου! Σας είχα πει να θυμάστε αυτή την ημερομηνία! Δύο άνθρωποι που υπεραγαπάω θα γίνουν γονείς! Μπήκαμε στο γυμναστήριο, πήγαμε στη τουαλέτα, της έδειξα πως να κάνει το test (γιατί δεν είχε ξανά κάνει η ξανθούλα μου) βγαίνει, μου το δίνει και ρωτάει «Ο σταυρός που βγάζει τι είναι;» Έχω μείνει παγωτό…κυριολεκτικά!!! Την κοιτάω, με ξανά ρωτάει και της λέω «Είσαι έγκυος!!! Είσαι έγκυος!!! Ναι είσαι έγκυοοοοος!!! Είσαι έγκυος!!! Είσαι σίγουρα έγκυος!!! Θα κανείς μωρό! Θα γίνεις μάνα! Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας! Sok είσαι έγκυος!!!!!» Βγαίνουμε απ’ έξω γρήγορα μην μας πάρουν χαμπάρι από τα τόσα δάκρυα χαράς και λέω πρέπει να βγάλουμε μια φωτό όπως είμαστε να θυμόμαστε αυτή την ημέρα», ανέφερε αρχικά.

Έπειτα, συμπλήρωσε: «Όλα τα καλά του Θεού με τις ευλογίες Του, μέσα από από τη ψυχή μου. Nα έχεις μια υπέροχη κύηση και μία εύκολη γέννα! Υγεία και αγάπη να έχετε σε όλη σας τη ζωή! Δίπλα σας πιο δυνατή και από βράχο θα προσπαθήσω να είμαι! Όσο φόβο, άγχος, αγωνία κι αν έχετε, μόλις έρθει το αγγελούδι σας θα φύγουν όλα! Ανθρώπινα πανέμορφα συναισθήματα στον έρχομαι ενός “φασολάκι”. Σαν μια γροθιά να μεγαλώσετε τον καρπό του έρωτα σας με την περίσσεια αγάπη και καλοσύνη που έχετε! Σας αγαπάω ΑΠΕΙΡΑ!!!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ