Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για την παρουσιάση του βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου, «Ένα θέλω μπορεί», και το δημοφιλές ζευγάρι παραχώρησε δηλώσεις στους ρεπόρτερς.

«Από τότε που είμαστε μαζί είμαστε μια γροθιά. Τρία άτομα (με τον γιο μας) είμαστε μια γροθιά», δήλωσε ο Διονύσης Σχοινάς με την σύζυγό του να χαμογελά στο πλευρό του.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς ήταν εμφανώς καλοδιάθετοι ενώ η εμφάνιση της ερμηνεύτριας ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Διονύσης Σχοινάς

Ο γιος τους, Δημήτρης Σχοινάς, αποτελεί προτεραιότητά τους και μάλιστα στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσεις στο Hello.gr είχε μιλήσει εκτενώς για τη σχέση του με τους γονείς του.

«Φυσικά και ζητάω τη συμβουλή τους σε όλα, και στα προσωπικά και στα καλλιτεχνικά! Είναι η οικογένεια μου, είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στη ζωή μου! Τους αγαπώ, τους εμπιστεύομαι, τους εκτιμώ και τους θαυμάζω σαν προσωπικότητες και σαν καλλιτέχνες. Μου έχουν πει πως πρώτα απ’ όλα πρέπει να αγαπάω αυτό που κάνω γιατί έτσι μόνο θα το κάνω καλά! Να μελετάω όσα περισσότερα είδη μουσικής και φωνών μπορώ για να «ψηθώ» και να αφιερώνω πολλές ώρες σ’ αυτό για να αποκτήσω «ώρες πτήσης» όπως λέει πάντα ο μπαμπάς», είχε πει.

Διονύσης Σχοινάς: Το δώρο της Καίτης Γαρμπή για τα γενέθλια του

photos: Ndp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ