Τα Χριστούγεννα είναι μια μαγική περίοδος στο σπίτι του Elton John και του David Furnish. Ο Sir Elton μπήκε στο Instagram την παραμονή των Χριστουγέννων για να στείλει ένα συναισθηματικό μήνυμα στον μεγαλύτερο γιο του Zachary πριν από τα 13α γενέθλιά του, αναπολώντας τη στιγμή τον Δεκέμβριο του 2010 όταν ανακάλυψαν ότι η παρένθετη μητέρα που είχαν επιλέξει είχε γεννήσει.

Το ζευγάρι γιόρτασε την ξεχωριστή μέρα χαρίζοντας στον νεαρό Zachary μια υπέροχη σοκολατένια τούρτα, με τις λέξεις “Happy birthday Zachary” πάνω στο γλυκό με θέμα το τένις σε πράσινο γλάσο.

Ο Elton John έγραψε: «Πώς πέρασε ο καιρός; Πριν από δεκατρία χρόνια ήταν μια παραμονή Χριστουγέννων όπως καμία άλλη. Στις 25, λάβαμε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που έγινε ποτέ, με τη γέννηση του πανέμορφου γιου μας Zachary».

«Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτόν και τον αγαπάμε μέχρι το φεγγάρι και πίσω. Χρόνια πολλά Zachary για τα 13α γενέθλιά σου», σημείωσε ο Elton John.

Ο Elton John και o Furnish -που παντρεύτηκαν το 2014- είναι επίσης γονείς ενός 10χρονου γιου που ονομάζεται Elijah. Το ζευγάρι επέλεξε την παρένθετη μητρότητα μέσω του Centre for Surrogate Parenting στο Encino της Καλιφόρνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ