Ο George Clooney ήταν στενός με τον φίλο Brad Pitt από τότε που πρωταγωνίστησαν μαζί στη σειρά Ocean’s Eleven. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στα γυρίσματα, ήταν διαβόητοι για τις… φάρσες μεταξύ τους.

Ωστόσο, καθώς ο ηθοποιός του Danny Ocean προωθούσε τη νέα του ταινία, The Boys in the Boat, αποκάλυψε την πλήρη έκταση της αταξίας του Brad Pitt.

«Οι φάρσες μου, θα μπορούσαν να κρατήσουν για πάντα, αλλά οι φάρσες του έπιαναν κόκκαλο. Πονάνε», είπε ο George Clooney. Ακομα, έδωσε ένα παράδειγμα της βίαιης έκτασης των φάρσεων του Brad Pitt, δηλώνοντας ότι: «Υπάρχουν πράγματα στα οποία απλά… Δεν μπορώ να πάω σπίτι στην πόλη μου γιατί μου έκανε κάτι». «Λοιπόν ναι, είναι βρώμικα κόλπα», αποκάλυψε ο Clooney στο Extra TV.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο George Clooney αναφέρει λεπτομερώς την πλήρη έκταση των φάρσεων του Brad Pitt, καθώς αποκάλυψε το 2020 ότι ο ηθοποιός του Fight Club έστειλε κρυφά ένα σημείωμα στους γείτονές του στη λίμνη Κόμο λέγοντάς τους να τον απευθυνθούν μόνο με το όνομα του χαρακτήρα το στο Ocean’s Eleven.

Φαίνεται ότι παρά τις τρελές φάρσες του Pitt, το υποκριτικό δίδυμο έχει μια καλή σχέση, καθώς έχουν ένα νέο έργο που θα κυκλοφορήσει σύντομα με το όνομα Wolves, ένα θρίλερ που θα προβληθεί στο Apple TV. Εν τω μεταξύ, ο Brad Pitt αποκάλεσε στο παρελθόν τον George Clooney ως έναν από τους πιο όμορφους άντρες στον κόσμο σε συνέντευξή του στην αμερικανική Vogue.

george clooney

Όταν ρωτήθηκε ποιος ένιωθε ότι ήταν ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο, αρχικά έλκυσε τον Paul Newman που πίστευε ότι «γέρασε τόσο χαριτωμένα». Αλλά πρόσθεσε επίσης ότι: «Αν επρόκειτο να ονομάσω κάποιον, θα έπρεπε να τον ονομάσω τον George Clooney, γιατί όχι; Γιατί συνήθως, τον βγάζω πάντα έξω και πάντα με βγάζει. Και αυτή τη φορά, θα πάω από την άλλη πλευρά, μόνο αυτή τη φορά». Όταν ο George Clooney άκουσε τη φιλοφρόνηση του Brad Pitt, απάντησε: «Λοιπόν, έχει δίκιο σε αυτό, ας το παραδεχτούμε. Έχει δίκιο».

Kεντρική εικόνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ GEORGE CLOONEY, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ