Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Κακοσαίου έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια και απολαμβάνουν την θαλπωρή της, ενώ τα παιδιά τους αποτελούν το κύριο μέλημά τους.

Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του βρέθηκαν στο Ηρώδειο για τη φιλανθρωπική συναύλια-αφιέρωμα στην Τζένη Βάνου και η Μαρία Κακοσαίου πόζαρε με χαμόγελο στον φωτογραφικό φακό. Μάλιστα, το μακρύ φόρεμά της κέρδισε τη θετική ψήφο μας, όπως και τα κοσμήματα που επέλεξε για την περίσταση.

Γιάννης Πλούταρχος

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Κακοσαίου έχουν αποκτήσει τον Γιώργο, την Κατερίνα, τον Κωνσταντίνο, την Παναγιώτα και την Ελεωνόρα. Μάλιστα, ο τραγουδιστής έκανε περιοδεία με τον Γιώργο και την Κατερίνα, για την οποία είχε αναφέρει: «Δεν περίμενα πότε να κάνω περιοδεία με τα παιδιά μου. Είναι κάτι πολύ όμορφο. Ότι έρχεται καλώς είναι να έρθει. Η κόρη μου η Κατερίνα, το χρησιμοποιεί σαν μεγάλη της αγάπη, σαν χόμπι. Τώρα από κει και πέρα αν θέλει να το εξελίξει και πως θέλει να το εξελίξει καλώς, προτεραιότητα προς το παρόν έχει αυτό που κάνει στο πανεπιστήμιο».

Στη φιλανθρωπική συναυλία έδωσαν το «παρών» σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και ερμήνευσαν τα πιο γνωστά και όμορφα τραγούδια της Τζένης Βάνου.

Η κόρη της Τζένης Βάνου, Αθηνά Ρηγοπούλου, ανέβηκε στη σκηνή και τίμησε τη μητέρα της όπως και ο γιος της ερμηνεύτριας, Μιχάλης Ρηγόπουλος. Τα παιδιά της βρέθηκαν στη σκηνή όπου μίλησαν για τη μητέρα τους, αλλά και τραγούδησαν για τη μνήμη της.

Γιάννης Πλούταρχος με τα παιδιά της Τζένης Βάνου, Μιχάλη Ρηγόπουλο και Αθηνά Ρηγοπούλου

photos: Ndp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ