Ο Γιάννης Σμαραγδής παραχώρησε μία συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετέχει στη νέα του ταινία για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια. «Τα γυρίσματα ξεκινούν την άνοιξη δεν μπορώ να ανακοινώσω τα ονόματα που θα συμμετέχουν στην ταινία», είπε ο Γιάννης Σμαραγδής.

«Θα είναι ή όχι ο Γιώργος Αγγελόπουλος;», τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας για να πάρει την απάντηση: «Όχι βέβαια!». Και πρόσθεσε: ««Πριν από 3 χρόνια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε έρθει στο γραφείο μου με μια φίλη μου δημοσιογράφο. Έφερε τον Ντάνο στο γραφείο για να τον συμβουλεύσω γιατί ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική… Του είπα τι πρέπει να κάνει, να πάει να διορθώσει τη φωνή του, γιατί είναι διαφορετική με το σώμα του και να πάει να σπουδάσει υποκριτική. Έκτοτε, αυτός έκανε διάφορες προσπάθειες να έρθει σε επαφή μαζί μου, τηλεφωνικές και κάποια μηνύματα στα οποία δεν ανταποκρίθηκα με κανένα τρόπο. Ο σκηνοθέτης δεν κάνει μαθήματα υποκριτικής στους ηθοποιούς. Οι εξειδικευμένοι ηθοποιοί τα κάνουν αυτά».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Σμαραγδής ανέφερε για τα δημοσίευματα που κυκλοφόρησαν και αφορούσαν στη συμμετοχή του Ντάνου: «Όταν βγήκε αυτό το δημοσίευμα, πήρα τη δημοσιογράφο και της είπα “Τι είναι αυτές οι ασχήμιες; Πάρε τον τηλέφωνο και πες του να βγει να το διαψεύσει”. Τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ακριβώς τι να γράψει. Δεν το έκανε. Μετά πήρα τηλέφωνο αυτό που λέει ότι είναι ο διανομέας και μετά αποσύρθηκε και του λέω “Εσύ το έχεις κάνει”. Και μου είπε: “Το είπα σε μια δημοσιογράφο φίλη μου, αλλά δεν είπα εγώ να παίξει τον Υψηλάντη”. Του είπα να βγει να τα πει αυτά. Όχι μόνο δεν βγήκε, αλλά μου είπε: “Εάν δεν παίξει ο Ντάνος στην ταινία, αποσύρομαι”. Και του είπα μια κουβέντα που λέμε στην Κρήτη… Και μου έκλεισε το τηλέφωνο».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον δημοσιογράφο της εκπομπής, υποστήριξε ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα και ότι είναι διαφορετική η αλήθεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ