Ο Γιάννης Στάνκογλου βρίσκεται σε περιοδεία αυτό το διάστημα, με τον Οιδίποδα του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα. Οι περιοδείες είναι μία σκληρή διαδικασία για τους ηθοποιούς και τα μέλη του θιάσου με συνεχείς μετακινήσεις.

Ωστόσο, έχει και τις ευχάριστες πλευρές του, όπως την εξερεύνηση νέων τόπων και σημείων, όσο επιτρέπει φυσικά το πρόγραμμα. Καθώς ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε στην νότια Πελοπόννησο, στις 4 και 5 Αυγούστου,  αποφάσισε να επισκεφτεί ένα μέρος ονειρικό, βγαλμένο από ταινία, το Πολυλίμνιο, μια περιοχή με λίμνες και καταρράκτες, στο χωριό Χαραυγή στον δήμο Μεσσήνης.

Πράσινο, καταρράκτες και καταγάλανα νερά που σε καλούν να τα δοκιμάσεις. Ωστόσο ο Γιάννης βρήκε έναν πιο εντυπωσιακό τρόπο να κολυμπήσει στο απέραντο γαλάζιο κάνοντας μια εντυπωσιακή βουτιά από έναν βράχο. Το στιγμιότυπο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και είναι εντυπωσιακό.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας έχει επισκεφτεί για τις ανάγκες της εκπομπής του το σημείο και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε περισσότερα για τη μαγική τοποθεσία.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ