Την δική του τοποθέτηση έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφορικά με τη φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Γερονικολού και την Βάσω Λασκαράκη.

«Φυσικά και το παρακολούθησα. Δεν σταμάτησε να χτυπάει το κινητό. Στην αρχή είπα ότι έχει γίνει πάρα πολύ συνταρακτικό. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, εννοώ δεν έχω καταλάβει πως έχει προκύψει ένα θέμα από το πουθενά χωρίς να υπάρχει θέμα», ήταν η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού.

«Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, όλη η ιστορία είναι ότι η Βάσω έπαιξε σε μια ωραία παράσταση “Το άνθος του κάκτου”, τελείωσε η σεζόν, πήγε η Αθηνά Οικονομάκου,  έπαιξε εξαιρετικά κι αυτήν, τελείωσε η σεζόν. Η Κατερίνα Γερονικολού πήγε έπαιξε στον ίδιο ρόλο, τελείωσε η σεζόν, πέρασε η παράσταση στην ιστορία. Αυτό είναι, τίποτα άλλο. Τώρα για beef μεταξύ Κατερίνας και Βάσως δεν υπάρχει, έχουμε βρεθεί έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Έχει γίνει κάτι από το πουθενά ενώ δεν υπάρχει», ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Η Κατερίνα Γερονικολού δεν πήγε σε κανενός της θέση. Διάλεξε η Μιμή Ντενίση να κάνει έναν ρόλο, που έτυχε την προηγούμενη χρονιά να τον έχει κάνει η Αθηνά Οικονομάκου και πριν η Βάσω Λασκαράκη. Με προβληματισμό το αντιμετώπισε, καταλήξαμε  εφόσον δεν υπάρχει ούτε φωτιά, ούτε καπνός», κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ