Ο Γιάννης Σμαραγδής μέσα από «Το Πρωινό» ανέφερε ότι προσπάθησαν να επιβάλλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο στη νέα ταινία του σκηνοθέτη για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στους reporters που τον συνάντησαν και έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα είπε ο Σμαραγδής στον Γιώργο Λιάγκα.

«Μου ζήτησε να αναιρέσω κάποιο δημοσίευμα που προέκυψε από ένα ρεπορτάζ, με το οποίο εγώ δεν συμφώνησα γιατί δεν προκύπτει από εμένα. Αντιθέτως τού ζήτησα να δούμε πώς θα το χειριστούμε. Ουδέποτε χρησιμοποίησα το όνομα του κυρίου Σμαραγδή, παρότι είχαμε γνωριστεί», είπε αρχικά ο νικητής του Survivor 2017 και επιχειρηματίας.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνέχισε με περαιτέρω δηλώσεις και εξήγησε τι συμβαίνει, αναλύοντας την οπτική του.

«Ο κύριος Σμαραγδής μού ζήτησε να ανακαλέσω τη δήλωση για τον Καποδίστρια, η οποία ήταν από ένα ρεπορτάζ. Δεν έχω κάνει καμία δήλωση. Ήταν πάρα πολύ απαξιωτικός ο τρόπος του και πολύ προσβλητικός όχι μόνο προς το πρόσωπό μου. Αλλά προσβάλλει και τις τρεις εταιρείες παραγωγής και τις τέσσερις ταινίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο IMDB μου. Ο κύριος Σμαραγδής δεν ξέρει τη δική μου προσπάθεια για γνώση. Δεν κάνουν έτσι οι δάσκαλοι. Αν ήμουν παιδί του; Εγώ τον αποκάλεσα δάσκαλο όταν πήγα γιατί σίγουρα είχα κάτι να πάρω. Δεν μου έχει προταθεί ο ρόλος του Αλέξανδρου Υψηλάντη, γνωρίζω πολύ καλά κύριε Σμαραγδή την ιστορία».

Ακόμα, τόνισε: «Αν προσβάλλει τόσο πολύ η συμμετοχή μου σε κάποια σίριαλ ως τώρα, εγώ αυτό που έχω να πω στον κύριο Σμαραγδή είναι ότι του υπόσχομαι ότι θα παρουσιαστώ όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στα τέσσερα projects αυτά».

Η ξένη ταινία που θα πρωταγωνιστήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ