Με μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιώργος Δασκαλάκης μιλάει ανοιχτά για την μεγάλη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Ο τραγουδιστής πριν από κάποιους μήνες αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και έδειξε με φωτογραφίες, τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Λίγο πριν το νέο έτος, ο Γιώργος Δασκαλάκης μιλάει για τον Γολγοθά τον οποίο ανεβαίνει τον τελευταίο καιρό, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βιώνει στον αγώνα του απέναντι στην ασθένεια: «Καλημέρα Αγάπες μου και χρόνια καλύτερα!!! Χαθήκαμε τελείως αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά ο φίλος σας υποτροπίασε… Και εκεί που λες έχω τη δύναμη έχω τα κότσια να αντέξω τα πάντα τρως ένα Χαστούκι και σε καθηλώνει πάλι σε ένα κρεβάτι και νοιώθεις άχρηστος και Ανήμπορος να κάνεις οτιδήποτε με αγκαλιά τους πόνους και τις σκέψεις για το μέλλον… Δεν κλαίγομαι ξέρω την κατάσταση…είμαι απόλυτα Ρεαλιστής… Απλά λυγίζεις… και όσοι περνάμε τον ίδιο Γολγοθά γνωρίζουν πολύ καλά τα εννοώ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και του χρόνου απλά να είναι ένα κακό όνειρο!!! Η Παναγία μαζί μας ΑΜΗΝ» έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Γιώργος Δασκαλάκης: Δείτε τη δημοσίευση του τραγουδιστή στο Facebook

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ