Μέσα από τη σημερινή εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στη νέα προσθήκη στο «Πρωινό», μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού.

«Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί στην παρέα μας εδώ στο “Πρωινό”, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι», ανέφερε αρχικά.

Γιώργος Λιάγκας

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν. Δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ, γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα, στα εμπορικά, για να γράψετε τέρατα. Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού».

Η Δούκισσα Νομικού παραχώρησε δηλώσεις στην πρόσφατη δημόσια έξοδό της, και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ξέρω πολύ καλά πως έχετε πολλά να με ρωτήσετε, το καταλαβαίνω και το σέβομαι, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, ούτε το κατάλληλο περιβάλλον για να συζητήσουμε μια τόσο σοβαρή απόφαση για εμένα», είπε μεταξύ άλλων.

Γιώργος Λιάγκας: Τα πρώτα λόγια του μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ