Ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση που αφορά τη σχέση με τον πατέρα του αλλά και τον θάνατό του που όπως αποκάλυψε του στοίχισε πολύ.

Με αφορμή το θέμα που συζητήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα οστά της Μαλβίνας Κάραλη, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για ένα προσωπικό βίωμα.

Ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία προσωπική αποκάλυψη

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αποκάλυψε: «Θα σας πω κάτι από προσωπικό μου βίωμα. Όταν έχασα τον πατέρα μου, τις πρώτες ημέρες πήγαινα πάνω από τον τάφο και του μιλούσα. Μιλούσαμε, καθόμασταν μαζί, παρέα… Το έκανα για καιρό αυτό. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι δεν είναι εκεί ο πατέρας μου, αλλά είναι μέσα μου. Είναι στο μυαλό μου. Δεν ξαναπήγα ποτέ. Τι σημαίνει ότι ήμουν καλός γιος όταν πήγαινα κάθε μέρα και μετά από μήνες, όταν κατάλαβα ότι ο πατέρας μου είναι μέσα μου και μπορούσα να του μιλήσω και στο σπίτι, έγινα κακός γιος;».

«Δεν ξαναπήγα ποτέ, μα ποτέ στο νεκροταφείο. Ο καθένας βιώνει την απώλεια και το πώς είναι όταν χάνει έναν δικό του άνθρωπο, το χειρίζεται προσωπικά. Ας μην κατηγορήσουμε τα παιδιά της Μαλβίνας, που δεν πήγαν να πληρώσουν», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ