Ο Γιώργος Λιανός λατρεύει τα παιδιά του και η κόρη του, Βαλέρια, πρωταγωνιστεί συχνά μαζί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο παρουσιαστής και η Κωνσταντίνα Καραλέξη βάφτισαν στις 2/9 του μικρούλα, και αρκετοί ήταν εκεί που τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αποφάσισε να μοιραστεί ένα μικρό βίντεο με την κόρη του, γεμάτο χιούμορ και μια κάποια βουκολική διάθεση αν κρίνουμε από προφορά και φίλτρα. Ο Γιώργος και η Βαλέρια παίζουν συχνά μαζί και κοινοποιούν στιγμές τους που κερδίζουν τους followers τους.

«Περιμέναμε αυτή τη μέρα με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία! Ευχαριστούμε για την παρουσία σας και τις ευχές όλων! Να έχουν όλα τα παιδάκια μας υγεία και να είναι χαρούμενα», είχε αναφέρει ο Γιώργος Λιανός για τη βάφτισδη της κόρης του.

Ο Γιώργος Λιανός έχει πάντα ως προτεραιότητα την οικογένειά τους και τα παιδιά του αποτελούν πηγή χαράς για εκείνον.

Έχει αποκτήσει, ακόμα, τρία παιδιά με πρώην σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη, την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα, ενώ τον Μάρτιο του 2021, ο παρουσιαστής έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά καθώς η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη έφερε στον κόσμο την κορούλα τους.

Γιώργος Λιανός: Οι νέες φωτογραφίες με την Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους στις διακοπές τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ