Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην περιοδεία του, την πρόταση γάμου που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στη Νίκαια, αλλά και στην απόφασή του να είναι γυμνός στο κλιπ του τραγουδιού, «μαΖΩ ακόμα (Όλα μου τα  θέλω)».

«Μιλάω με τον πατέρα μου και τη μάνα μου», είπε ο τραγουδιστής στον Γρηγόρη Μπάκα και έπειτα έκανε αναφορά στην περιοδεία του ανά την Ελλάδα αλλά και στην πρόταση γάμου που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας του στη Νίκαια.

Η πρόταση γάμου ήταν ιδέα του γαμπρού που έστειλε μήνυμα στον τραγουδιστή μέσα από το instagram. «Ενώνουμε τους ανθρώπους, δεν τους χωρίζουμε. H μουσική ενώνει ανθρώπους έχουμε πει», είπε. «Πορευόμαστε εν ειρήνη και πίστη στον Θεό. Τίποτα άλλο», τόνισε ο Γιώργος Μαζωνάκης κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του.

Γιώργος Μαζωνάκης

Όσον αφορά τις καλοκαιρινές διακοπές του, ανέφερε ότι θα βρεθεί στην Κρήτη στα μέσα Ιουλίου, και παράλληλα μίλησε για το νέο κλιπ του τραγουδιού του όπου πρωταγωνίστησε γυμνός.  

Το «μαΖΩ ακόμα (Όλα μου τα  θέλω)» υπογράφει σε στίχους και μουσική ο Βασίλης Δήμας και αποτελεί έναν ύμνο στις καταπιεσμένες ανάγκες αλλά και παράλληλα στην ικανότητα μας να επιβιώνουμε με επιτυχία.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέφερε: «Το γυμνό έχει να κάνει με την Τέχνη και την ελευθερία και την καθαρότητα της ψυχής. Ο ναός της ψυχής είναι το σώμα μας».

photos: Ndp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ