Ο Γιώργος Μαζωνάκης επέστρεψε στην αθηναϊκή νύχτα, με ανανεωμένο σχήμα, μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Διονύση Σχοινά, και ο δημοφιλής καλλιτέχνης πραγματοποίησε μια εμφάνιση που κέρδισε τη θετική ψήφο των θαμώνων, καθώς εμφανίστηκε με ανανεωμένο hairlook και ανατολίτικη φόρμα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής διακρίνεται για τις καλαίσθητες και ενδιαφέρουσες ενδυματολογικές επιλογές του, κι έτσι κατόρθωσε για ακόμα μια φορά να γίνει αυτό που λέμε viral, αφού τα σχόλια ήταν άκρως θετικά. H πρεμιέρα του στο Κέντρο Αθηνών έλαβε χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου και μαζί του εμφανίζονται η Χριστίνα Μηλιού, ο Κωνσταντίνος Φραντζής, ο Francis ‘Ofili’ Adetokunbo και οι Φώτης Παπαζήσης και Τάτα.

«Καλώς σας βρήκα φίλοι! Εδώ είμαστε, λοιπόν! “Η Αθήνα τη Νύχτα” στο Κέντρο Αθηνών, εκεί που βάλαμε την Πέμπτη στη ζωή μας και ήμασταν παρέα από νωρίς… Εκεί που ήμασταν παρέα και κάθε νύχτα του Σαββάτου. Εκεί που, όλοι μια παρέα, κάναμε sold out την κάθε νύχτα. Εκεί που άγνωστοι, γνωστοί ζούσαμε τη νύχτα που δεν έχει σκοτάδι, παρά μόνο μαγεία. Γιατί όπως λέω, η νύχτα γεννάει…», είχε αναφέρει ο Γιώργος Μαζωνάκης για το πρόγραμμα που παρουσιάζει στο κοινό.

O Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφόρησε πριν λίγο διάστημα το “Tora Tora” με τον Arash, διασκευή του “Boro Boro” και η εν λόγω διασκευή έχει ξεπεράσει τα 17 εκ. views στο youtube.

Το «Tora Tora» αποτελεί μία διεθνή συνεργασία, για ένα ραπ τραγούδι που συνδυάζει τα ελληνικά από τον Γιώργο Μαζωνάκη και τα φαρσί (περσικά) από τον Arash, με την υπογραφή του «παραγωγού -φαινόμενο» Topic! Η ξεχωριστή αυτή διασκευή του «Boro Boro», αποδίδεται με ελληνικούς στίχους από τον Μιχάλη Κουινέλη – Stavento, και έχει ήδη ενθουσιάσει, ενώ ακούγεται δυνατά.

Συγκινεί ο Γιώργος Μαζωνάκης: «Ο Θεός μας δίνει μια αποστολή που πρέπει να μοιραστούμε»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ