Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, έγιναν γονείς, για πρώτη φορά, και τα συναισθήματα είναι πρωτόγνωρα.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι, σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών, και οι πρώτες ώρες είναι μαγικές.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου κρατά την κόρη του στην αγκαλιά του, και η Φιλαρέτη Κομνηνού τούς απαθαντίζει: «Στην Αγκαλιά του πατερούλη της!!! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σας», ανέφερε η ηθοποιός. Η Δανάη Μιχαλάκη πρόσφατα δήλωσε ότι δεν έχει άγχος, καθώς η εγκυμοσύνη ήταν επιθυμία της. «Το ήθελα τόσο πολύ, οπότε γιατί να αγχωθώ;».

Η Δανάη Μιχαλάκη σημείωσε επίσης στο «Καλύτερα δε γίνεται» ότι θέλει να απέχει από την δουλειά για όσο περισσότερο μπορεί. «Θέλω να κάνω όσο μεγάλο διάλειμμα μπορώ, δεν ξέρω αν θα ξεπεράσει τον χρόνο, αλλά θέλω να είμαι εκεί. Δεν με άγχωσε καθόλου το θέμα δουλειά, καριέρα και αν μετά θα βρω, δεν με νοιάζει. Θα κάνω αυτό τώρα και θα δούμε».

«Πάντα ήθελα, αλλά πάντα έλεγα ότι ήθελα να υπάρχει και το ανάλογο “πακέτο”. Είναι βασικό στοιχείο να έχεις το άλλο σου μισό, έναν σύντροφο. Από την άλλη ακούω και το αντίθετο, αν μία γυναίκα είναι έτοιμη να γίνει μητέρα, θα γίνει και θα κάνει ό,τι θέλει», είπε η Δανάη Μιχαλάκη.

Κεντρική εικόνα: Papadakis press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ