Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει την καινούργια του εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του Open.

Ο δημιουργός πολλών επιτυχιών, συμπεριλαμβανομένου και του “Θυμού”, πήρε θέση σχετικά με το τραγούδι αυτό, καθώς επρόκειτο αρχικά να το ερμηνεύσει η Δέσποινα Βανδή αλλά εν τέλει κατέληξε στην Πάολα, η οποία όταν το έμαθε εξέφρασε την έκπληξή της.

Γιώργος Θεοφάνους

Τι ανέφερε όμως ο Γιώργος Θεοφάνους; «Δεν νομίζω να ενοχλήθηκε η Πάολα. Είναι ένα γλυκό και χρυσό παιδί. Μπορεί να μην το ήξερε. Όταν γράφω ένα τραγούδι δεν ξέρει ο τραγουδιστής την ιστορία του τραγουδιού», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Θεοφάνους αποσαφήνισε: «Ξεκινήσαμε να κάνουμε έναν δίσκο μαζί με τη Δέσποινα τότε που σταμάτησε τη συνεργασία της με τον Φοίβο. Αφήσαμε όμως εκείνη τη συνεργασία στην άκρη και ήρθαμε τώρα να κάνουμε τον δίσκο που κάνουμε». Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε ότι το τραγούδι “Θυμός” το είχε δοκιμάσει και ο Γιάννης Πλούταρχος ενώ έκανε μια αποκάλυψη που αφορά στην Άννα Βίσση και στη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Μπορεί να μην κάτσει η συνεργασία. Δηλαδή υποτιμά την Άννα Βίσση που δεν είπε την “Κόκκινη Γραμμή” που γράφτηκε για εκείνη. Τώρα μπορεί να μη το ξέρει η Νατάσα Θεοδωρίδου και να το ακούει τώρα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ