Ήρεμος, γεμάτος θετική διάθεση που σου τη μεταδίδει αβίαστα, ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στο Hello.gr για το νέο επαγγελματικό βήμα της συζύγου του Δώρας Δημητροπούλου, η οποία μαζί με τον Γιώργο και την Ελένη Τσακώνη εγκαινίασαν το “Face and body clinic” στη Νέα Ερυθραία.

«Έχω πιο πολύ άγχος από τη Δώρα. Η Δώρα είναι συνειδητά πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Το να δημιουργήσει αυτόν τον χώρο ήταν όνειρό της. Τόσα χρόνια στήριζε την οικογένεια και ήρθε η στιγμή της. Πάνω από την εξωτερική ομορφιά είναι η εσωτερική. Δίνουμε πολύ αγάπη στην κλινική. Εγώ κάνω ενδοφλέβιες βιταμίνες, τις οποίες λατρεύω και με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, μετά την υπερκόπωση που πέρασα», δήλωσε αρχικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Παράλληλα, ο Γιώργος Τσαλίκης εξομολογήθηκε όσα της είπε, όταν εκείνη του γνωστοποίησε την απόφασή της να κάνει αυτό το βήμα: «Προχώρα, άνοιξε τα φτερά σου και είμαι δίπλα σου, όπως είσαι κι εσύ τόσα χρόνια. Η Δώρα έχει πάντα ανησυχίες. Είναι η ιστορία της ζωής μου αυτή. Να έχει ανησυχίες κι εγώ να την ηρεμώ».

Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει τη σχέση της δυνατή και να αντέχει στα χρόνια; «Τη σχέση μας την κάνει ουσιώδη η αγάπη μας. Είμαστε μαζί μια ζωή. Είμαι 47 ετών και είμαστε μαζί από τα 18. Βλέποντας τα μάτια της ανανεώνεται ο έρωτάς μου για εκείνη. Τα μάτια δεν αλλάζουν. Με κοιτά από τα 18 μου με την ίδια αγάπη. Αυτό είναι που με τρελαίνει στη Δώρα», επισήμανε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει τρεις γιους, τον Χάρη, τον Άγγελο και τον Βασίλη. Ο καλλιτέχνης, λοιπόν, αναφέρθηκε στη μεταξύ τους σχέση και στα μηνύματα που επιθυμεί να τους μεταδίδει.

«Τα παιδιά μας είναι πολύ καλά παιδιά και χαίρομαι γι’ αυτό. Είναι πολύ δύσκολες οι εποχές και πολύ άδικες για τα νέα παιδιά που βγαίνουν στην αγορά εργασίας. Εύχομαι να έχουν όλα τα παιδιά την προστασία του Θεού. Καθοδηγώ τους γιους μου όσο μπορώ. Από ένα σημείο τα παιδιά παύουν να ακούν και βλέπουν τι κάνεις. Προσπαθώ να ζω περνώντας μηνύματα στα παιδιά μου. Κατά περιόδους δεν με ανέχονται και άλλες με αποζητούν, αλλά έτσι γίνεται. Η σχέση αλλάζει. Υπάρχει σεβασμός και δεν ξεπερνώ το όριο. Θα είμαι πάντα ο πατέρας τους αλλά και ο άνθρωπος που θα είναι πάντοτε στο πλευρό τους».

Τσαλίκης

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας αποκάλυψε -με το γνωστό του χιούμορ και τη διάθεση για αυτοσαρκασμό που τον χαρακτηρίζουν-, την μη αναμενόμενη ερώτηση που του έθεσε ο Χάρης: «Ο Χάρης πέρσι με ρώτησε πόσο γνωστός είμαι».

Εκτός από τραγουδιστής, ο Γιώργος Τσαλίκης αποτελεί Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Κέντρων Φιλίας  στον δήμο Περιστερίου, ενώ δήμαρχος της πόλης είναι Ανδρέας Παχατουρίδης.

«Δύο χρόνια μας διέλυσε ο κορονοϊός, όμως τώρα κάνουμε δυναμικό comeback. Ανακαινίζουμε τα κέντρα φιλίας του Περιστερίου για να υποδεχτούμε τον κόσμο. Ο κόσμος με στηρίζει εδώ και 25 χρόνια και βρήκα τον τρόπο να του το επιστρέψω».

Ακολουθούν φωτογραφίες

Με τον Γιώργο Πατούλη
Με την Ελίνα Παπίλα
Σάκης Κατσούλης-Γιώργος Καβακάκης-Πελαγία Καζολέα-Μαριλένα Ρουμελιώτη
Ζήνα Κουτσελίνη-Ναταλία Γερμανού
Με τη Ζήνα Κουτσελίνη, τον Χάρη Σιανίδη και την Χριστίνα Αλεξανιάν
Νικηφόρος, Ελένη Τσολάκη, Χάρης Σιανίδης
Με τον Χρήστο Κούτρα, τον Αντώνη Γονίδη, την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη
Ελευθερία Ελευθερίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ