Το αγοράκι της Κλόε Καρντάσιαν απολαμβάνει το καλοκαίρι με τη μαμά του, η οποία μοιράστηκε μια εικόνα με τον γιο της με τον Τρίσταν Τόμσον.

Μια φράουλα βρέθηκε μπροστά στα πόδια του Τέιτουμ καθώς φαινόταν να τρώει ένα κομμάτι από καρπούζι. Η Κλόε κράτησε το πρόσωπο του Τέιτουμ κρυμμένο στο πλάνο, αλλά έδωσε στους followers μια γεύση από την οικογενειακή ζωή της.

Η σταρ των Kardashians μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες από ένα λάκκο που είχε γεμίσει με κόκκινα, λευκά και μπλε μπαλόνια για τον μικρό της. «Ο Τέιτουμ είναι καλός», είπε η Κρις Τζένερ στην Κλόε Καρντάσιαν στο επεισόδιο της 10ης Ιουνίου του The Kardashians. «Θα μπορούσαμε να τον αποκαλούμε Τέιτ. Όλοι θα τον λένε Τέιτ», είπε.

Κλόε Καρντάσιαν

H Κλόε Καρντάσιαν επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας βαθιάς σχέσης με τον Τέιτουμ, κάτι που η ίδια παραδέχεται ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να το κάνει από ό,τι όταν γεννήθηκε η κόρη της Τρου, την οποία μοιράζεται επίσης με τον Τρίσταν Τόμσον.

«Με την Τρου, μου πήρε μερικές μέρες για να πω: “Εντάξει, αυτή είναι η κόρη μου”. Αλλά μαζί του, χρειάστηκαν μήνες. Τον αγαπώ και αγαπώ τα παιδιά, αλλά σίγουρα δεν έχω ακόμα αυτόν τον πλήρη δεσμό. Αλλά ξέρετε, πολλοί λένε ότι χρειάζεται χρόνος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΛΟΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ