Η Ριάνα διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, την οποία ανακοίνωσε στο Super Bowl 2023. Μάλιστα λέγεται ότι περιμένει κοριτσάκι. Η τραγουδίστρια βγήκε για φαγητό με τον Asap Rocky και τον γιο τους και η pop star κοινοποίησε εικόνα του μικρού προκαλώντας φρενίτιδα στο κοινό της, αφού το στυλ του ήταν fashion forward.

Η Ριάνα κρατούσε τον 11 μηνών γιο της φορώντας ένα Gucci Jacket με μίνι φούστα και μαύρες δερμάτινες μπότες και γευμάτισε οικογενειακά στο Παρίσι, ενώ ο γιος της Fendi τζάκετ και Fendi κολιέ. «Όλα αυτά που λένε για τους γιους και τις μαμάδες, είναι μύθος. Η σχέση πατέρα και γιου είναι “τρελή”. Συνειδητοποίησα ότι η επικύρωση που πραγματικά χρειάζεσαι ως αγόρι είναι από τον πατέρα σου», είχε εξομολογηθεί η star πρόσφατα σε μια εντυπωσιακή οικογενειακή φωτογράφιση.

Η Ριάνα είχε μιλήσει επίσης για το ταξίδι της μητρότητας στο Access Hollywood, λέγοντας: «Η αρχή μοιάζει δύσκολη. Είναι άγριο, τρομερό σαν κόλαση. Είναι τρελό, τον κοιτάς και είναι δικός σου, αλλά είναι ένας ξένος και νέος, και τον μαθαίνεις όπως σε μαθαίνει κι εκείνος και παράλληλα μαθαίνει τον κόσμο. Είναι μια καταπληκτική εμπειρία».

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο Asap Rocky περιμένουν να έρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους και ο γιος τους θα λέγαμε ότι επίσης ανυπομονεί για την έλευση του νέου μέλους της οικογένειάς τους!

«Δέχομαι με χαρά το πώς αλλάζει κάθε εβδομάδα. Πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο και απλά το απολαμβάνω», είχε επίσης αναφέρει η super star και επιχειρηματίας.

main photo: Getty Images/Ideal Image

Τα πανάκριβα ακίνητα της Ριάνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΡΙΑΝΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ