Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού σε λίγες μέρες θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου  την Κυριακή 16 Ιουνίου στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Τζένη Μπαλατσινού, όπως είναι πολύ λογικό φροντίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες του νυφικού της. Όπως ήδη έχει αποκαλύψει η ίδια η παρουσιάστρια το νυφικό θα είναι πολύ απλό και θα είναι δημιουργία της Zeus & Dione. Σε πρόσφατη δήλωσή της η Τζένη Μπαλατσινού δήλωσε ότι έχει κάνει ήδη δύο πρόβες και σκοπεύει να κάνει ακόμα μια τρίτη που θα είναι και η τελική για να ολοκληρωθεί σωστά το νυφικό.

Η Τζένη που είναι πρωτίστως μία τρυφερή μητέρα, όπως είναι φυσικό, θέλει δίπλα τα παιδιά της, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο, σε αυτή τη τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της.

Η Τζένη Μπαλατσινού με τατρία της παιδιά, Αλεξάνδρα, Αμαλία και τον μικρό Μάξιμο

Η Τζένη Μπαλατσινού με τις κόρες της Αμαλία και Αλέξάνδρα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όσο για το ποιος θα παραδώσει τη νύφη στον γαμπρό, δεν θα είναι άλλος από τον Μάξιμο. Ο μικρότερος γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, θα παραδώσει την μητέρα του στον Βασίλη Κικίλια. «Χωρίς τον Μάξιμο αυτό (σ.σ. ο γάμος) δεν μπορεί να γίνει”. Οπότε ο Μάξιμος νιώθει πολύ σημαντικός για εκείνη την ημέρα», δήλωσε η Τζένη Μπαλατσινού. Στο πλευρό της μητέρας τους, θα είναι φυσικά και οι δύο μεγαλύτερες κόρες της, που γνώριζαν εξ αρχής για τη σχέση της με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και είναι πάντοτε υποστηρικτικές στη ζωή της.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιοι θα είναι οι κουμπάροι του ζευγαριού καθώς έχουν ακουστεί πολλές φήμες γύρω από το ποιοι θα παντρέψουν τελικά το ζευγάρι. Στην αρχή είχε ακουστεί ότι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Εύα Αντωνοπούλου με τον σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμανέα καθώς και η Σοφία Βαχάρη – Τσουβελεκάκη (marketing & communications director της Rolex Hellas. Μια άλλη φήμη θέλει κουμπάρο του ζευγαριού ένα πολύ καλό φίλο του Βασίλη Κικίλια, τον Ηλία Καντζούρη, ο οποίος ανήκει στο χώρο του αθλητισμού. Ο Ηλίας Καντζούρης ανήκει στο τεχνικό team της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, αφού είναι ο βοηθός του Λούκα Μπάνκι.

Η Εύα Αντωνοπούλου με τον σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμανέα

Ο Ηλίας Καντζούρης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ