Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο της Λευκωσίας νοσηλευόταν το προηγούμενο εικοσιτετράωρο ο Ηλίας Μαμαλάκης

Ο γνωστός μάγειρας ανάρτησε φωτογραφία μέσα από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για την πορεία της υγείας του, αλλά χωρίς να αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε εκεί.

«Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι αποτελεσματικοί», έγραψε στη λεζάντα ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ηλίας Μαμαλάκης

Οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος χρειάστηκε να νοσηλευτεί ύστερα από αλλεργικό σοκ που υπέστη από τροφική δηλητηρίαση.

Ηλίας Μαμαλάκης: Βγήκε από την εντατική ο γνωστός μάγειρας

Ευτυχώς όμως, η δύσκολη αυτή κατάσταση διήρκησε λίγο και όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου οργανισμού κρατικών υπηρεσιών υγείας της Κύπρου, Χαράλαμπος Χαριλάου, ο Ηλίας Μαμαλάκης πήρε εξιτήριο από την εντατική και έχει πλέον μεταφερθεί στον παθολογικό θάλαμο.

Συγκεκριμένα ο Χαράλαμπος Χαριλάου μίλησε στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο και ανέφερε: «Η κατάσταση της υγείας του κ. Μαμαλάκη είναι πολύ καλή, πήρε εξιτήριο από την ΜΕΘ και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στον παθολογικό θάλαμο. Η ψυχολογία του είναι πολύ καλή και είναι όσο μπορεί ευδιάθετος.». Επίσης ανέφερε ότι το περιστατικό του κ. Μαμαλάκη ήταν πολύ σοβαρό και γι’ αυτό νοσηλεύτηκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ